Rswtr-investgroup - Geleceğin Ulaşım Teknolojisi - SKYWAY

Başlatan muratica, 23 Kasım 2016, 08:26:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esinti

muratica

Alıntı yapılan: esinti - 24 Mart 2017, 01:09:10
nekadar lazım
En az 50 dolara 1000 hisse alabiliyorsunuz.
TSE belgesi için basvuru yapıldı. Sertifikalarımız T.S.E belgeli olacak.Herşey kurallara uygun, resmi belgelerle yapiliyor.

fatih0788

merhaba kardeşim hisse satışları ne kadar sürer daha?

muratica

Sana da merhaba kardeşim. Hisse satışları ne zaman biter, bilmiyorum. 1 temmuza kadar biteceği tahmin ediliyor.

muratica

muratica

https://youtu.be/Cg0J5hkKQRg

Not: 25 dolarlik mini paket eklenmistir.
Ayrica Nisan sonuna kadar, üye olup yatirim yapmamis olanlarin hesabı silinecek. Ufak bir yatirim yapip bu projeden mahrum kalmayin.

muratica

Skyway'in başlayacak Türkiye projeleri icin, TSE belgesi basvurusu yapildi. Projelerimiz TSE onayli olacak inş.
Skyway network şirketi degildir, gerçek bir sirkettir ve biz hisse payı satın alarak, sirkete ortak oluyoruz. Böyle bir firsat, 100 yilda bir gelir. 1 Temmuz"dan sonra projeler tek tek hayata geçmeye baslayacak. Sonradan pisman olmamak icin, fırsat varken yatiriminizi yapin. Omur boyu düzenli bir gelire sahip olun.

muratica

2018 yılı SKYWAY İN GELECEĞİ
Blok zinciri temelinde kendi kripto para biriminin «SkyCoin» oluşturulması
GoogLine ve Simtravel iş esasına göre İp-telefon temelinde mobil operatör «SkyTalk» çalışmalarının başlaması
İlk SIM-kartın çıkması.  Aboneler yeni operatörü çok beğendi
Herkes «SkyTalk» operatöründe dolaşıma ve dünya çapında konuşmaların maliyetine hayran kaldı
Kablolu kanal «SkyTV» yedi dilde yayın hayatına başlaması
==========================
Skycoin süper bir fikir. Düşünsenize Skyway projelerinin uygulandığı yerlerde istasyonlardan Skycoin ile ödeme yapıp yolculuk edeceğiz.

muratica

Profesör beni hergun şaşırtıyor. Bu kadar zeki bir insan  hayatimda hiç görmedim. Meğerse Skyway projesi sadece ulaşım ile alakali degil komplike bir sistemden oluşuyormuş. Bu projeye bakalim daha neler dahil olacak.
Agro tarim ve hayvancilik da projenin uygulandığı alanlarda yapilacak. Buna bagli olarak fast food zincirleri kurulacak. Madencilik, enerji sektoru, yeni ve modern mega sehirler, telekominikasyon, digital para da projeye bagli olarak ilerleyecek.