Adbtc - Reklam İzle Satoshi Kazan

Başlatan smbllr424, 27 Kasım 2016, 01:07:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smbllr424

Alıntı yapılan: faruk00 - 03 Ağustos 2017, 09:29:55
@smbllr424 Selamünaleyküm hocam :) Öncelikle bol kazançlar bende siteye yeni üye oldum şimdi.
Uzun zamandır yoktum yeniden geldim GK  forumuna.
Bi aralar bizim bi site vardıya 2 günde bi ticketlerle yarışmaya giriyorduk hatta siz bunalıma girmiştiniz sıralamaya giremiyordunuz diye o siteler noldu öldümü :)

Edit: Siteye ben üye olduysam şuanda 2-3 güne patlar :)
A.S.
2 günde bir raffle çekilişi olan siteden bahsediyorsun..
epey bir gitti o site ama scam oldu sonunda..
baya iyi kazandırıyordu :)
sonrasında onun gibi 2 site daha tanıtmıştım onlarda gitti

smbllr424

smbllr424

mustafa1717

Alıntı yapılan: smbllr424 - 18 Ağustos 2017, 00:39:46
alınan son ödeme kanıtlara eklendi  (p)

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/adbtc-top-odeme-kanitlari/new/#new
adbtc den cüzdana satoshi çekerken fee kesilmeyen bitcoin cüzdan sitesi varmı. ben payeer cüzdan kullanıyorum 100 bin altında çekim yapamıyorum. çok bekletiyo bu yüzden. tavsiye ettiğiniz site btc cüzdan sitesi varmı. adbtc de biriken satoshilerimi payeere dolar karşılığı uygun fiyata takas etmek isterseniz her 25 bin satoshi olduğunda takas edebiliriz

smbllr424

Alıntı yapılan: mustafa1717 - 20 Ağustos 2017, 00:56:37
adbtc den cüzdana satoshi çekerken fee kesilmeyen bitcoin cüzdan sitesi varmı. ben payeer cüzdan kullanıyorum 100 bin altında çekim yapamıyorum. çok bekletiyo bu yüzden. tavsiye ettiğiniz site btc cüzdan sitesi varmı. adbtc de biriken satoshilerimi payeere dolar karşılığı uygun fiyata takas etmek isterseniz her 25 bin satoshi olduğunda takas edebiliriz
siteden cekerken kesinti yapmayan coinbase var..
siteden her 15 bin oldugunda cekebilirsiniz..
coinbaseden gönderirken kesinti var ama..
payeer dolarları bozdurup btc aldım diger türlü alırdım ama şuan payeerde dolarım yok

mustafa1717

smbllr424

smbllr424

smbllr424