Adbtc.top Ödemeleri

Başlatan smbllr424, 28 Kasım 2016, 00:33:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smbllr424

faucetpaya dikkat edin..

içeride 26k satoshi ve 0.015 ltc varken hesabımı banladı..

sebep agdatedeki aynı görevi 2 farklı sitedede (cointplay ve faucetpay) aynı mail ile yapmışım  :g

acmıyorlar bakyeyide vermiyorlar..faucetpayda bakiye tutmamanızı hatta hiç kullanmamanızı öneririm..

cocoextra

Balansci

Kartallar yanlız uçar akbabalar sürüler halinde
Atlar sürüler halinde koşar ama yanlız ölürler
Ya geriyi düşünmeyeceksin yada düşünecek bişe bırakmayacaksın

serdarerol

cocoextra

Balansci

Kartallar yanlız uçar akbabalar sürüler halinde
Atlar sürüler halinde koşar ama yanlız ölürler
Ya geriyi düşünmeyeceksin yada düşünecek bişe bırakmayacaksın

smbllr424

las900l

Dostum şu üçüne kayıtlıyım freebitcoin,cointplay ve adbtc , bunlarda 10-15 gündür aktifim sırasıyla 3400 ,8300 ve  6642 satoshi birikti . Bunları direk miktarları dolunca paribuya çekeceğim btc olarak yanlız 1 ayda herhalde 100 bin bile olmayacak satoshi miktarı. Yokmu şöyle adam akıllı kazanabileceğimiz siteler veya taktikler ayda en azından 20 dolar yapabileceğimiz 3-4 farklı sitede olur yani varsa referansınla girip kaydolayım full aktifim zaten.

smbllr424

Alıntı yapılan: las900l - 23 Nisan 2020, 11:01:45
Dostum şu üçüne kayıtlıyım freebitcoin,cointplay ve adbtc , bunlarda 10-15 gündür aktifim sırasıyla 3400 ,8300 ve  6642 satoshi birikti . Bunları direk miktarları dolunca paribuya çekeceğim btc olarak yanlız 1 ayda herhalde 100 bin bile olmayacak satoshi miktarı. Yokmu şöyle adam akıllı kazanabileceğimiz siteler veya taktikler ayda en azından 20 dolar yapabileceğimiz 3-4 farklı sitede olur yani varsa referansınla girip kaydolayım full aktifim zaten.
@las900l forumu takip edebilirsin, benim ve diger arkadasların konuları var..