Questgpt.info - (SCAM)

Başlatan mcantekin, 05 Aralık 2016, 21:47:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

malatyadetay

TÜM REKLAMLARA da tıkladım sıkıntı yok..2. günü kazancı 0.1502 oldu..

mcantekin

siteye girişte sorun yok arkadaşlar. sitede yatırım yapan çok.3 tane mod var bunlardan biri 2 bin dolar yatırım yapmış.bana referans olan kişi de 70 dolar yaptı.günlük 3 dolar kazandığını söyledi. ödemeler admin ilk online olduğunda onaylıyor. fakat ödeme alabilmek için paypal hariç diğer ödeme işlemcilerinde 5 dolar yatırım şartı getirildi.

malatyadetay

25 ref alınmıştır..sonuçları göreceğiz..

mcantekin

Alıntı yapılan: malatyadetay - 09 Mart 2017, 19:24:08
25 ref alınmıştır..sonuçları göreceğiz..
kiraladınız mı yoksa satın mı aldınız hocam?

malatyadetay

Alıntı yapılan: mcantekin - 09 Mart 2017, 21:29:18
kiraladınız mı yoksa satın mı aldınız hocam?
yok refleri kiraladım..

malatyadetay

site iyi kazandırıyor.. 3 gün önce ref kiraladım şu an 1 dolar biriktii..

mcantekin

bol kazançlar hocam. bu miktarı standard hesapla mı yaptınız. yoksa pioneer hesap mı?

ahmtk

Arkadaslar sitenin durumu nedir kullanan varmı? Ödemeler de sıkıntı felan varmı ? Yatırım yapmak ıcın su an uygunmu ?

malatyadetay

Alıntı yapılan: ahmtk - 30 Mart 2017, 13:18:57
Arkadaslar sitenin durumu nedir kullanan varmı? Ödemeler de sıkıntı felan varmı ? Yatırım yapmak ıcın su an uygunmu ?
valla ben kullanıyorum..25 ref aldım toplamda 4.4 dolar birikti daha 7 gün reflerin süresinin bitmesine bakacağız artık ödeme yapacak mı..

mcantekin

Alıntı yapılan: ahmtk - 30 Mart 2017, 13:18:57

ben de devam ediyorum. 9,5 dolar çekim yaptım. ödeme için bekleme yok. admin siteye giriş yaptığında ödemeleri onaylıyor. yatırım için uygun. 1 yıllık gold alacağım yakın zamanda.