ClickinAdsForMoney (SCAM)

Başlatan FilmsizKalma, 21 Mayıs 2012, 19:46:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: nouma26 - 29 Ocak 2013, 17:07:51
Benim de haberim var ama istek yapmıştım.Gelirse sürpriz yapacaktım  :)

Şimdiye kadar PC den ödeme alınca gönderiyor vs. diyorduk. PC de Paypal yok. Ama sallamaya devam ediyor herhalde. Yada Paypal kaynağı nerden acaba?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nouma26

Evet biraz tuhaf olmuş.Ayrıca sitenin reklamlarında bir süredir gariplik var.Daha önce duran reklam sloganları aynı ama reklamların 3 tanesinin içeriği değişti.Değişmeyen tabii ki profit oldu  :)

tolgacan86

diğer 3 reklam sanırım sürekli değişiyor sabit birşey yapmadı.

Paypal konusundada aralık başında felan ticket atmıştım admine başka ödeme işlemcileri eklemeyi düşünmüyor musun, seni pcden takip ediyorum bundan sonraki yatırımlarında takip edeceğim vs dedim ( yağladım balladım :P ) paypal exchange yapmak için egodan $1000 gönderdiğini söylemişti ama beklemediği sorunlar olmuş (sanırım dolandırıldı :P ) ama çözmek için uğraşıyorum vs demişti. Ocak başında paypalı açacağını planladığını söylemişti.. O yüzden bence sıkıntı yok beklendik bir durum gibi.. :)

sedatgul

Siteden daha önce 2 defa ödeme aldım. Son ödeme talebimin üzerinden 1 hafta geçti. 8$. İnşallah alırım.

moonisblack

23 ocakta ödeme talep ettim pp a hala ödemedi bugüne kadar olan zaman aralığında ödeme alan yoksa bu siteyi bırakıyorum

nouma26

Alıntı yapılan: moonisblack - 08 Şubat 2013, 15:42:40
23 ocakta ödeme talep ettim pp a hala ödemedi bugüne kadar olan zaman aralığında ödeme alan yoksa bu siteyi bırakıyorum

Gecikmeler oluyor.Bence biraz daha sabır gerekir.Gene de siz bilirsiniz....

tolgacan86

Benimde bayağı oldu hatta 23 ocaktanda erkendi sanırım şimdi tam tarihi hatırlamıyorum ama arada sitenin prooflarını kontrol ettiğimde gecikmelide olsa günlük birkaç tane ödüyor admin.. Sırayla ödeyerek geliyordur sanırım..

abcb

Ems forumundaki reflerime sordum, ödemelerini aldıklarını söylediler, bence de admin ödemeleri sırayla yapıyor, yakında sıra bize de gelir  :)

FilmsizKalma

Admine bilgisayarım bozulunca tabletten ticket attım.Pc nin bozulduğunu bu süreçte tablet pc den tıklayabilirmiyim diye sormuştım.. 4 gündür ticketa bile geri dönmedi.. Ödeme yapıyor olarak görünüyor. Dilerim bir sorun olmaz sevdiğim siteler arasında :)

abcb

Admin paypal ödeme isteğimi iptal etmiş çünkü site artık paypala ödeme yapmıyor
Liberty ve egopay var
Liberty de fees sıfır  :)