ClickinAdsForMoney (SCAM)

Başlatan FilmsizKalma, 21 Mayıs 2012, 19:46:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

@nouma; arkadaş egopay'den bankamıza/kredi kartımıza alabilir miyiz şeklinde sormuş.

@voldemort; egopayden parayı sadece payzaya alabiliyoruz. Payzadan bankasındaki dolar hesabına para gönderen arkadaşımız vardı. Ama her zaman söylüyoruz, forumda bu türlü para takası yapmak hem herkesin işini görüyor hemde kesintisi vs daha az olduğu için iki taraf adınada daha kârlı oluyor..

voldemort

yani egopay hesabından payza hesabına aktarım var mı? ben egopay hesabı açsam prdaki parayı kendi payza hesabıma gönderebilirmiyim.
Birde payzadan başka arkadaşımın payza hesabına para gönderebilirmiyim paypalda yaptığımız gibi.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: voldemort - 12 Aralık 2012, 01:58:45
yani egopay hesabından payza hesabına aktarım var mı? ben egopay hesabı açsam prdaki parayı kendi payza hesabıma gönderebilirmiyim.
Birde payzadan başka arkadaşımın payza hesabına para gönderebilirmiyim paypalda yaptığımız gibi.

Sizin yada başkasının, herhangi bir payza hesabına %2 kesintiyle para gönderebilirsiniz.
Login olduktan sonra:
Üst menüden withdraw a tıklayın, tek seçenek olan payzayo seçin,

Payza Receiver email alanına gönderilecek payza adresini yazın, altına rakamı girin ve onaylayın.
%2 kesintiyle maksimum 48 saat içinde belirttiğiniz payza adresine gönderi yapılacaktır ...
Son sayfanın

moonisblack

bu site ödeme yapıyormu?
23 ocak ta ödeme istedim hala pending yazıyor

hakanatik01

Gecikme olmaya başladı son zamanlarda ama ödüyor hala :)

ElisaMcCline

Adminin para kaynağı: ProfitClicking ;)
Şu hepimizin para beklediği yer :D

tolgacan86

bu arada paypal ödemesi açılmış ilgilenenlere. :)

sicher

ben ödeme alalı baya oldu fakat egopaya çektim o zamanlar o vardı 1.5$ dan egopaya gelinceye kadar 0.95 oldu PP yede baktım onda bence daha cok kesilcek gibi neyse 2. ödemem gelsin burda paylaşırım daha yarıdayım refler desen adamlar hiç çalışmıyor :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 29 Ocak 2013, 10:13:49
bu arada paypal ödemesi açılmış ilgilenenlere. :)

Walla ne güzel bir haber bu :)

nouma26

Benim de haberim var ama istek yapmıştım.Gelirse sürpriz yapacaktım  :)