ClickinAdsForMoney (SCAM)

Başlatan FilmsizKalma, 21 Mayıs 2012, 19:46:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: TwofuN - 17 Ağustos 2012, 18:36:42
Reklam izlemede sorun mu var? Reklam izliyorum izliyorum aynı reklam tekrar çıkıyor hemde accounta eklenmiyor
bende yok..

nouma26

Bende hiçbir sorun yok.Şimdi reklamı izledim ve hesabıma geçti...

regortaz

Reklam izlemede sorun mu var? Reklam izliyorum izliyorum aynı reklam tekrar çıkıyor hemde accounta eklenmiyor

Genel olarak Buxhost sitelerinde bu durumla karşılaşıyorum son bir iki gündür. Reklamı izlemiş olmama rağmen para hesabıma geçmiyor, tekrar izleme yapmam gerekiyor, bazen 3-4 kez. Phdbux sitelerinin ikisinde de karşılaştım bu durumla, belki Buxhost scriptinde ya da serverlarında geçici sorunlar oluyordur  ???

TwofuN

Hmm anladım teiekkürler

enderege

İlk izlediğinizde para hesabınıza işliyor. Ama izlediğiniz reklam kaybolmuyor. 2. veya3. kez izlediğinizde ise sanki onaylanmıyor gibi geliyor size. 1. izlemede f5 (sayfa yenilerseniz) yaparsanız o reklam kayboluyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Geçen gün benimde başıma geldi tıklayıp izlememe rağmen 2 kere izlemek zorunda kaldım aynı reklamı ..Genel bir sorun demekki ...

ikose

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 18 Ağustos 2012, 10:45:06
Geçen gün benimde başıma geldi tıklayıp izlememe rağmen 2 kere izlemek zorunda kaldım aynı reklamı ..Genel bir sorun demekki ...
Bu sorun bu gün tüm buxhost sitelerinde mevcut..  :(
aynı reklamlara tıklamak işkence  :P

Reklsm izleme süresi bittikten sonra verilen kodu girip onayladığında - Close - a tıklayıp hemen
çıkış yapmazsanız en az 3 sn. bekleme yaparsanız sorun bir nebze düzeliyor..
çeşitli denemelerden sonra ancak böyle  bir çıkış yolu bulabildim..

lovablegs

:y  tamamdır gökhan başladım   ;)

bekeli

Arkadaşlar konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bir sorum var.
Bu site için farklı yerlerde küçük çaplı reklamlar verdim. Ancak ref çekemedim.
Aranızda bu site için neobux'ta reklam veren var mı? Varsa ne kadar ref çekebildiniz.
5 dolar gidecek. Alın terimizle task yaparak kazanıyoruz bu parayı. Ona göre reklam verip vermeyeceğime karar vereceğim.

ikose

Bence verme.. Bu sitede reklamla gelen refler ilk ödemeyi aldıktan sonra bırakıyorlar..
vereceğin 5usd yi kazanamazsın..
Ref değişimi yaparak ref edinmeye çalış..