ClickinAdsForMoney (SCAM)

Başlatan FilmsizKalma, 21 Mayıs 2012, 19:46:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ricci

Alıntı yapılan: sicher - 02 Mart 2013, 22:32:02
probux ulti olursa ne olur ben parayı biriktiriyorumda ödeme istemedim yoksa vermeyecek mi isteyeyim mi elisa hocam

sicher yukarıyı okudunmu bilmiyorum ama standart üyelere artık para çekme kapalı  ;)

sicher

ben mesaj atacaktım neyse sağol ricci artık odeme yapmıcak mı ya tühh ya birde o kadar biriktirmiştim yuksek cekim diye

enderege

Alıntı yapılan: ricci - 02 Mart 2013, 22:33:14
sicher yukarıyı okudunmu bilmiyorum ama standart üyelere artık para çekme kapalı  ;)

O burayı sormuyorki zaten. Probuxda ulti almayı soruyor.

Hadi bakalım elisamccline cevap ver.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

abcb

Haber verdiğin için teşekkürler Ricci
Güzel ve sevdiğimiz bir siteyi ne yazık ki kaybettik  :S

enderege

İçerdeki parayı reklama harcama vakti o zaman.  :D

sicher

ClickinAdsForMoney artık yatırım istediği için bakmıyoz içerdekileride reklama mı harcıyoz dogru mu anlamısım pro felan konusulunca kafam karıstıda

ricci

Alıntı yapılan: enderege - 02 Mart 2013, 22:36:11
O burayı sormuyorki zaten. Probuxda ulti almayı soruyor.

Hadi bakalım elisamccline cevap ver.

ClickinAdsForMoney konusu olunca ona cevap vermiştim Enderege, bu arada siteyi kaybettikmi kaybetmedik mi bilmiyorum admin standart üyeler içinde birşeyler düşüneceğini söylemiş artık ne kadar düşünür ne kadar düşünmez bilmiyorum...

enderege

Alıntı yapılan: sicher - 02 Mart 2013, 22:39:15
ClickinAdsForMoney artık yatırım istediği için bakmıyoz içerdekileride reklama mı harcıyoz dogru mu anlamısım pro felan konusulunca kafam karıstıda

pro yu soran sensin sicher.  :D

sicher

elisa hoca proya ulti gelirse felan deyince benim aklım probux a gitti de ondan yani

ElisaMcCline

Bu konudaki sorunun probux ile bir ilgisi yok. dolayısıyla cevaba da gerek kalmadı sanırım.