ClickinAdsForMoney (SCAM)

Başlatan FilmsizKalma, 21 Mayıs 2012, 19:46:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sicher

Alıntı yapılan: elisamccline - 02 Mart 2013, 22:45:59
Bu konudaki sorunun probux ile bir ilgisi yok. dolayısıyla cevaba da gerek kalmadı sanırım.

tamam tesekkürler elisa hocam  :D :D

hakanatik01

güzel oldu yoksa site sayım 11 olmuştu :P  nouma hoca zaten premiumdu sanırım nouma hocadan bilgi alıp yatırım bile yapılabilir ödemeye devam ediyorsa;ref sayısı iyi olan arkdaşlar 6$ çok değilmiş iyi refiniz varsa

@ricci 7$ içinse nouma hocadan gelen bilgiye göre 6$ üyelik alıp parayı çekebilirsin 1$ kazanmış olursun  :P [teselli ikramiyesi]

ricci

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 02 Mart 2013, 22:59:37
güzel oldu yoksa site sayım 11 olmuştu :P  nouma hoca zaten premiumdu sanırım nouma hocadan bilgi alıp yatırım bile yapılabilir ödemeye devam ediyorsa;ref sayısı iyi olan arkdaşlar 6$ çok değilmiş iyi refiniz varsa

@ricci 7$ içinse nouma hocadan gelen bilgiye göre 6$ üyelik alıp parayı çekebilirsin 1$ kazanmış olursun  :P [teselli ikramiyesi]

İçerdeki bakiyeden upgrade kaldırmış sanırım :) aslında uzun süredir premium almayı düşünüyordum hatta alacaktım ama son bu durumdan sonra kiralık refler muhtemelen kesilecek gibime geliyor, standarta para vermez ise. O yüzden biraz bekleyecem reflere göre üyelik yükseltecem.

hakanatik01

evet ; o yüzden nouma hocadan gelecek bilgiye göre haraket edebilirsin dedim o premiumdu yanlış hatırlamıyorsam ödeme istediğinde hala ödeme yapıyorsa yatırabilrsin istersen 1$ ;1$ dır :) hemen reklam verip harcama diye ,keyifte parada senin tabiki  ;)

ricci

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 02 Mart 2013, 23:15:47
evet ; o yüzden nouma hocadan gelecek bilgiye göre haraket edebilirsin dedim o premiumdu yanlış hatırlamıyorsam ödeme istediğinde hala ödeme yapıyorsa yatırabilrsin istersen 1$ ;1$ dır :) hemen reklam verip harcama diye ,keyifte parada senin tabiki  ;)

1 doları almak için yatırım yapmam da :) Kiralık reflerim gayet iyi özenle seçtim ben onları  :g

hakanatik01

:g :g ben phd-bux'a yaptım bugün :) 4 $ vardı içerde 3$ üyelik vardı günlük 0,12 kazandırıyormuş ee dedim ben 6 olamıcam bu sitede [premiuma 4$ min ödeme] 1 ay tıklarım alırım paramı çıkarım dedim aynı mantığı burdada yaparım dicem ama benim zaten 6,3 mü 6,4mü ney vardı burda :g :g

ricci

Ya aslında bu siteye çok kızamıyorum da , admin yine iyi ödedi. Ama standartlara ödemeyi kapatırsa ref bulma işi sakat biraz, ondan biraz bekleyeceğim, admin son kararına bakacağım...

hakanatik01

Admine kızmaya kimsenin hakkı yok zaten kızıcaksanız profite :g :)

gokovic

Buda gitti bugun giden gidene :))
Elde site kalmadı resmen ya 5-6 ya kadar düştüm.  :g
Site bulmak lazım.  8)

FilmsizKalma

benim 11 direk refim vardı aktif tıklayan premium almamıştım..Az zorlasam 15 20 civarına çıkartsam en küçüğünün bir üstü olan premiumdan alacaktım hesaplarıma göre ama ref yapmaya çalışmadım zaten kazandırıyordu..
Şu andaki hesapla
10 ref üzerinden hesaplayacağım.. 10 reften ben normalde ref başı 0.02$ olmak üzere 0.2$ kazanıyorum günde.ayda 6$ kazanç
6$ lık upgrade yapsam diyelim..  10 reften ben ref başı 0.03$ olmak üzere 0.3$ kazanacağım günde. yani ayda 9$ yapar..3$ kazanç

tabiki upgrade yapmadan karlıydı.. Ancak şu anda 10 refi olan biri upgrade yaparsa ayda 3$ gibi bir para kazanır :D

Ama soruyorum sizlere :D yatırım şartı gelmiş siteye hangi ref tıklar :D onun için hesabımdaki 5$ı reklama bastım geçtim