Contract-miner - 500 MH/s Güç Hediye

Başlatan sb1299, 28 Aralık 2016, 20:07:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kazims

1 sene olmuş site

acaba kayıtlımıyım diye bakayım dedim şifre hatırlatma için bir seçenek koymamışlar

şifreni kaybettin mi gitti tüm yatırım demektir.

singulariy

Alıntı yapılan: kazims - 17 Ocak 2018, 19:02:12
1 sene olmuş site

acaba kayıtlımıyım diye bakayım dedim şifre hatırlatma için bir seçenek koymamışlar

şifreni kaybettin mi gitti tüm yatırım demektir.

kayıtlı hesaplar direk 5 levelden başlıyordu, hesabı kurtarmaya support email atmak lazım maalesef

laeider

singulariy

sb1299

Alıntı yapılan: laeider - 22 Ocak 2018, 18:24:08
litecoin kazandırmıyor sanırsam?
Lite veya doge icin yatırım yapip scrypt khs almaniz lazim.aslinda çok güzel kazandiriyor.ben 350k satoshi yatirim yapıp 30 adet 35 khs makina aldim.günlük 750 doge veriyor.2 günde bir poloya 1000 doge atıyorum.

eraymir

site hala aktif mi? kazanç durumları nasıl? birde nasıl hızlı lvl atlarız. o konu bence önemli. kontrat süresini 1 saate çıkarmak lazım. bunu yatırım yaparak artırmak mümkün mü?

eraymir

Alıntı yapılan: singulariy - 17 Ocak 2018, 18:41:50
süresiz ödemeye devam ediyor ama kazanması zor belli bi uğraş gerektiriyor
cvp verirseniz sevinirim.

sb1299

Alıntı yapılan: eraymir - 21 Şubat 2018, 11:59:19
site hala aktif mi? kazanç durumları nasıl? birde nasıl hızlı lvl atlarız. o konu bence önemli. kontrat süresini 1 saate çıkarmak lazım. bunu yatırım yaparak artırmak mümkün mü?
yatırım yaparak lvl atlayamazsınız.lvl atlamanın tek yolu contract alarak xp kazanmak.site aktif.ödemeler sorunsuz.ben bitcoin kazımayı bıraktım bu sitede.scrypt satın alarak doge kazıyorum.şuanki fiyatlardan güncel kazancım; [spoiler][/spoiler]
bu kazanç için 35 khs lik 30 adet makina satın aldım.ortalama ödediğim 320K satoshi.haftalıkta 16k satoshi dükkan kirası ödüyorum.istersen 45 makinada satın alabilirsin ama onun dükkan kirası haftalık 27K satoshi.çok ilgi ister.

eraymir

Alıntı yapılan: sb1299 - 21 Şubat 2018, 17:59:32
yatırım yaparak lvl atlayamazsınız.lvl atlamanın tek yolu contract alarak xp kazanmak.site aktif.ödemeler sorunsuz.ben bitcoin kazımayı bıraktım bu sitede.scrypt satın alarak doge kazıyorum.şuanki fiyatlardan güncel kazancım; [spoiler][/spoiler]
bu kazanç için 35 khs lik 30 adet makina satın aldım.ortalama ödediğim 320K satoshi.haftalıkta 16k satoshi dükkan kirası ödüyorum.istersen 45 makinada satın alabilirsin ama onun dükkan kirası haftalık 27K satoshi.çok ilgi ister.
bilgiler için teşekkürler. yanlız bişey dikkatimi çekti. nickinizden hesabınıza baktım. tesadüf bi başka hesapla aynı adet(30 adet) scrypt satın almışsınız. birebir herşeyiniz aynı. onun saatlik getirisi 12 doge sizinki 25-27 arası değişiyor. bunun sebebi nedir sizce?
diğer hesap sizden 1 sene sonra kayıt olmuş. bu etkiler mi?
veya ben şuan scrypt satın alsam 35mh/s lik 30 adet, saatlik getirisi ne olur?

sb1299

Doğru görmüşsün.iki hesabım var.her ikisindede 30 makina var ancak yeni hesabimin seviyesi düşük.25dk lik contrat alabiliyorum henüz.ilk hesabim yani sb1299 nickli olan 81.seviye.o yüzden farkli kazanç gözüküyor ama günlük getiri aynı