Yourclix.net - (SCAM)

Başlatan gaddar, 31 Aralık 2016, 22:24:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gaddar

Adsense tıklayın arkadaşlar iş orda bitiyor :m @bycasper  ve @strenergy  sizinde banner larınız eklendi kontrolünü sağladım :) Ayrıca bugün olmasa bile yarından itibaren geçerli olarak bu ayın puan yarışması da olacak :)

Extraloob

Alıntı yapılan: gaddar - 03 Şubat 2017, 13:34:22
Arkadaşlar sorun varsa halledilir. Hiçbirşey için geçmiş olmadı burdan yazamayacak kadar nikah işlemlerim için uğraşıyordum. Yarışma bitti zaten sıralamada değişen bişey olmadı sanırım. Bakıcam ve kazanılan hediyeleri hesaplara eklenecek. Akşama herşey akışına döner :) Ayrıca sitenin 15 günde adsenseden kazandığı 750 TL . Yourclix ile ilgili bi bilgilendirme yapmak istedim :) bu ay reklamlar aylık olacak inşAllah daha güzel yerlere gelicez :)
Ooh maşallah. Daha da artarak kazanırsınız umarım. Ben her gün bir defa tikliyorum valla ne yalan söyleyeyim

gaddar

Teşekkür ederim @Extraloob  :) desteğin için. Bekleyen ödemeler de yapıldı. Ayrıca tt money foruma mod arkadaş alacağım. İsteyen olursa burdan yazsın en azından konu silme taşıma vb işlemleri bilmesi gerek.

strenergy

Eline sağlık @gaddar . Yourclix için Matebux kasasını boşaltıyoruz  :))
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

gaddar

Boşalt boşalt @strenergy :m  Arkadaşlar forumdan bir arkadaşımın daha yaptığı bir yanlışı tespit ettim. Yatırımı var diye bu sefer affediyorum. Ama hak yemenin ne demek olduğunu bildiğinizi düşünüyorum. Bir dahakine nick imin anlamını kullanırım. Sakın ha sakın forumda da kanıtlı bir şekilde paylaşırım. Kimseyi incitmek istemem rica ediyorum başkalarının haklarına tenezzül etmeyin :) Benden birşey gitmiyor ben sıralamaya girene veriyorum ödül ama DR açarak kendinize kişinin hakkında giriyorsunuz.

gaddar

Şubat ayı yarışması açıldı.  1 DR = 20 puan 1 Dolar aktarımı:7 puan 1 reklam izleme :1 puan olarak düzenlendi tüm üyeliklerde ;) bol kazançlar

volkanaydinli

100 $ hesabımda, teşekkürler :)

gaddar

volkanaydinli

Ödeme kanıtlarında paylaşıyorum...

Extraloob

Bu sitede üyelik arttırınca kaç reklam geliyor? Kazancı nasıl?