Yourclix.net - (SCAM)

Başlatan gaddar, 31 Aralık 2016, 22:24:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gaddar

Hmmm :) Bi reklam işi var konusunu açıcam akabinde ekran atarım oraya :)

ibrhmsny

Alexa sıralamasında Fransa'dan bayağı bi trafik alıyor görünüyor  ???
Bilgin var mı @gaddar

bycasper

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 07 Şubat 2017, 00:01:28
Alexa sıralamasında Fransa'dan bayağı bi trafik alıyor görünüyor  ???
Bilgin var mı @gaddar
Hocam bu alexa yı bende anlamadım benim siteye sadece Türkiye'den hit gönderiyorum halen %48 Fransa yazıyor. Alexa ile ilgili olabilir.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: bycasper - 07 Şubat 2017, 00:06:35
Hocam bu alexa yı bende anlamadım benim siteye sadece Türkiye'den hit gönderiyorum halen %48 Fransa yazıyor. Alexa ile ilgili olabilir.
Hımm..  Olabilir.

gaddar

En az Fransa 'dan üye var nerdeyse, tamamen alexa dan kaynaklı :) @ibrhmsny

gaddar

Upgrade (Yükseltme) sayfasını güncel olarak konu başına ekledim.
Emoneyspace te 19.sayfaya ilerledik.Her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Özellikle büyük adsense reklamlarına tıklamaya özen gösterelim.
Ana sayfada ve reklam izleme sayfasında karşınıza çıkar. Arada bir yüksek gelir elde edebiliyoruz reklamdan, 6.2.2017 tarihli adsense kazancımız (gerçi daha pin i alamadık :m ). 2-3 ay sonra her ay 500 $ reklam harcaması hedefimiz var ve ona göre gelir elde etmek.
Unutmayın biz kazanırsak sizde kazanırsanı reklamlar konusunda bu yüzden hassas davranmanızı rica ediyorum :)

İyi günler  (spk)

ibrhmsny

Site için her şey çok güzel gidiyor gibi bu yüzden bir şey söylemek istemesem de dr lerimin hiçbirinin tıklamaması azcık moralimi bozuyor.
@volkanaydinli sende de durum böyle mi  ???
ya da dr si olan diğer arkadaşlar @strenergy senin var heralde ?

gaddar

Dostum ben 1000 üyeyi takip ediyorum sadece DR den para kazanıp, para çekimi talep edenler oldu :) DR den sadece 1.2 $ kazanmış birisi. Biraz şans işi o :)

halibo

adsense reklamları hangisi bulamadım

gaddar

Sitenin en üstünde, headerın altında uzun geniş bir reklam var o, bir de view ads deyince yine aynı yerde çıkıyor en üstte :)