Yourclix.net - (SCAM)

Başlatan gaddar, 31 Aralık 2016, 22:24:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Extraloob

Alıntı yapılan: gaddar - 09 Mart 2017, 19:53:31
İP i Türkiye'den alıyordur büyük ihtimal, çakarlar köfteyi :) http://www.yourclix.net/forum.php?board=5  birde @ibrhmsny  verdiğim yer ödeme kanıtları alanı forumun. Önceki ödeme kanıtlarını burda paylaşmayana bundan sonra paracık vermem :m Diğerleri geçti zaten kurallarda da ekli lütfen ekleyelim arkadaşlar.
Citrix reciever diye Windowsda kurulu uygulaması var. İngiltere üzerinden geliyor. Ben ona tam bakayım yazarım tekrardan

ibrhmsny

Alıntı yapılan: gaddar - 09 Mart 2017, 19:53:31
İP i Türkiye'den alıyordur büyük ihtimal, çakarlar köfteyi :) http://www.yourclix.net/forum.php?board=5  birde @ibrhmsny  verdiğim yer ödeme kanıtları alanı forumun. Önceki ödeme kanıtlarını burda paylaşmayana bundan sonra paracık vermem :m Diğerleri geçti zaten kurallarda da ekli lütfen ekleyelim arkadaşlar.
@gaddar henüz alamadık parayı alalım paylaşırız :D

nicotine

payzadan yapılan yatırım hesaba dusmedi 15 saattir. @gaddar

gaddar

tam senin dediğini anlamadım o yüzden sana 15 gün felan dedim sitenin desteğinden :) sen yourclix e yatırım yapmışsın şimdi dediğini anladım :D 20 dolar hesabına aktarıyorum.

ibrhmsny

Yourclix e nedense grandbuxun reset saatlerinde girilmiyor ???
Tesadüf mü  :D
Yoğun trafikten mi :P

ibrhmsny

@gaddar
autopayın çalışması için minimum gün sınırı var mı; rr lerin şu kadar gün ömrü kaldıktan sonra autopay çalışmaz diyebiliyor muyuz?
Bir de indirimi var mıydı autopayın  O:-)

gaddar

autopay genelde %10 indirimle çalışır tüm PTC lerde. Bizde de RR ücreti sabit olduğu için ne kadar RR alırsan al her zaman tek RR ye 0,0057 $ kesinti yapar. Şu an için gün sınırı yok eski useclix te vardı böyle birşey :) @ibrhmsny

ibrhmsny

Alıntı yapılan: gaddar - 14 Mart 2017, 13:49:05
autopay genelde %10 indirimle çalışır tüm PTC lerde. Bizde de RR ücreti sabit olduğu için ne kadar RR alırsan al her zaman tek RR ye 0,0057 $ kesinti yapar. Şu an için gün sınırı yok eski useclix te vardı böyle birşey :) @ibrhmsny
Teşekkürler.
Grandbuxta da var :)

Yourclix hakımızın sitesi olduğu için burada bu kuralın olmaması güzel  :) (spk)

bycasper

@gaddar ödememi neden yapmadınız ? Bir sorun mu var ?

gaddar

Site kuralları gereği ödemenizi paylaşmanızı gerekiyor. Bundan sonra önceden aldığını ödemeleri site forumunda paylaşın arkadaşlar @bycasper