Yourclix.net - (SCAM)

Başlatan gaddar, 31 Aralık 2016, 22:24:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bycasper

Son ödemede paylaşıldı fakat ödememi iptal etmeniz çekim yapabilmemi diğer haftaya attı. Bekletip mesaj atsaydınız daha iyiydi @gaddar

gaddar

Sadece son ödemen paylaşılmış geri kalan son 4 ü yok geçen sefer uyarmıştım bu sefer ödeyeceğim fakat diğerinde böyle olmaz diye arkadaşlar. Hangi PTC admini uyarıp mesaj atar ki, sonuçta mağdur değilsin haftaya talep ediceksin ;)

bycasper

Alıntı yapılan: gaddar - 18 Mart 2017, 14:54:01
Sadece son ödemen paylaşılmış geri kalan son 4 ü yok geçen sefer uyarmıştım bu sefer ödeyeceğim fakat diğerinde böyle olmaz diye arkadaşlar. Hangi PTC admini uyarıp mesaj atar ki, sonuçta mağdur değilsin haftaya talep ediceksin ;)
@gaddar tüm ödemelerim paylaşıldı aynı sayfa içerisinde hepsi, sen görmediysen benim suçum değil. Sağol uyardın bende uyarına karşı paylaşımımı yaptım. Aslında mağdurum üyelik bir aylık ve 4 defa çekim yapabiliyorum. sen benim bir hakkımı almış oluyorsun.

Extraloob

Site kapanacağı veya satılacağı için reklamlar artmış.

ilkercgul

Alıntı yapılan: Extraloob - 25 Mart 2017, 08:57:43
Site kapanacağı veya satılacağı için reklamlar artmış.
Şuan siteye erişemiyorum.Sitenin kapanacağı yönündeki haberler doğru mu? @gaddar

gaddar

Mardinde idim c panelin süresi bitince kapanmış. Site faal arkadaşlar kapatmadım.

gaddar

Şu an sistem açık kalacak kesinlikle onu diyebilirim bir arkadaşla anlaşma sağladık youtuber la sistemi yakın zaman içerisinde devralacak ve reklam sayısını arttırıcaz 1000 e kadar sistem kaldırırsa :) Beklemede kalın ve izleyin. Ha kaldırmadı mı yeni ptc geliyor demektir.

nicotine

sitede 3 tane reklam var sadece

gaddar

Tüm ödemeler yapıldı günü güncel kuru ne ise ondan yatırdım arkadaşların hesabına, ödeme kanıtlarını forumda paylaşın arkadaşlar.

Extraloob

Sitenin en son durumu ne olacak