Yourclix.net - (SCAM)

Başlatan gaddar, 31 Aralık 2016, 22:24:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ata07

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 21 Ocak 2017, 22:50:25
*Edit: Naçizane önerim, emerald üyeliğin avantajlarını biraz artırsanız iyi olur.
Diğerlerine göre fiyatı bariz fazla. Ama özellik olarak dişe dokunur bir farkı yok.
Şahsen ben yatırım yapacağım zaman gold alırım.

Kesinlikle aynı şekilde düşünüyorum hele Diamond üyelik 180 gün 290$ gold ile çok ufak farklar var hatta Gold'da daha çok DR edinebiliyorsun :D

gaddar

Sizin ekranınızda gözükmeyen farklılıklar mevcut :) Misal emerald da çekim limiti yok. 5 günde bir istediğiniz kadar çekebilirsiniz. Gold da 40 $ limitini hiçbir zaman geçemezsiniz yani ayda çekebileceğiniz max tutar 280 $. Bunun dışında RR süresi emerald da 5 gündür ve 3 bin RR alabiliyorsunuz. Ama cazibeli olması bakımından RR , DR ve komisyonlarda arttırımlar olabilir. Gece içerisinde biraz hesaplama yapıp halledilebilir :)

ibrhmsny

Alıntı yapılan: gaddar - 21 Ocak 2017, 23:10:50
Sizin ekranınızda gözükmeyen farklılıklar mevcut :) Misal emerald da çekim limiti yok. 5 günde bir istediğiniz kadar çekebilirsiniz. Gold da 40 $ limitini hiçbir zaman geçemezsiniz yani ayda çekebileceğiniz max tutar 280 $. Bunun dışında RR süresi emerald da 5 gündür ve 3 bin RR alabiliyorsunuz. Ama cazibeli olması bakımından RR , DR ve komisyonlarda arttırımlar olabilir. Gece içerisinde biraz hesaplama yapıp halledilebilir :)
Goldda zaten ayda 60 usd anca çekilir 1500 rr ile  :DD
Sınır olmasa ne yazar  :g
Emeraldde ise 3000 rr ile ayda 120 çekilse, 3000 rr nin de parasını ekleyince neredeyse 10 ayda roi olunuyor, goldde 8 ayda olunuyor.

gaddar

Şimdi bana işin inceliklerini açıklattıracaksın ama olmaz :m Bak sana hesaplama yapıcam, biraz işe bu boyuttan bakın. Senin hesapların yanlış 1500x8x0,001x30 =360 $ eder. autopay kapalı hali ile 1500 RR 332,5 $ eder geri kalır 24,5 $ ki avg 8 den yukarı ortalaması, ben burda 8 hesapladım. Emerald da ki AVG 10 sana en uç noktasını anlatayım 3000x10x0,001x30 = 900 $ eder . 3000 RR = 735 dolar geri kalır 165 $. Goldda sittin sene ayda 40*4= 160 $ ı geçemezsin kaç rr alırsın o sana kalmış. Ama emerald da 3000 RR ye 2,5 ayda ulaşırsın ve ortalama 735 $ kılçıksız RR parası + üyelik ile 550 $ = 1285 $ eder. Sen bunu tek sefer aktarırsın ya da biraz aktarır içeride birikenlerle RR alırsın sana kalmış. 3000 RR ye ulaştıktan sonra 900 $ geri kalan 9,5 ay kazanırsın net olarak 900-735= 165 $ kar demiştik. 9 ay desek 1485 $ eder. Düz 1000 $ kar eder. Eğer bana 1 sene de direk 1000 $ kar ettiren bi PTC göster üyelik ücreti benden düşük olan ve benden fazla kazandıran kanıtla. Ben bu işi bırakırım ;) Araştırmadan sana söyleyim tiyo olsun burda en sağlam 5 ptc nin oranlamaları var hiç birinde ulti tarzı üyelik 550 $ değildir. 700-1000 $ arası değişkendir :)
Bu arada yakında payzayı aktive edicem  (spk)

Extraloob

Umarim kalıcı olursun dostum ki insanlar da yatırım yaparlar. Bir neobux clixsense gibi olabilirsin umarım. Bazı öğrenmek istediğim şeyler var size pm atabilir miyim ? Bende site açmak istiyorum da sizden feyz alaraktan açayım derim.

gaddar

Teşekkür ederim. Neden olmasın :) PTC SİTESİ AÇMAK ile ilgili herşeyin dışında yourclix ile alakalı sorular sorabilirsin ;)

ibrhmsny

Alıntı yapılan: gaddar - 22 Ocak 2017, 00:33:29
Şimdi bana işin inceliklerini açıklattıracaksın ama olmaz :m Bak sana hesaplama yapıcam, biraz işe bu boyuttan bakın. Senin hesapların yanlış 1500x8x0,001x30 =360 $ eder. autopay kapalı hali ile 1500 RR 332,5 $ eder geri kalır 24,5 $ ki avg 8 den yukarı ortalaması, ben burda 8 hesapladım. Emerald da ki AVG 10 sana en uç noktasını anlatayım 3000x10x0,001x30 = 900 $ eder . 3000 RR = 735 dolar geri kalır 165 $. Goldda sittin sene ayda 40*4= 160 $ ı geçemezsin kaç rr alırsın o sana kalmış. Ama emerald da 3000 RR ye 2,5 ayda ulaşırsın ve ortalama 735 $ kılçıksız RR parası + üyelik ile 550 $ = 1285 $ eder. Sen bunu tek sefer aktarırsın ya da biraz aktarır içeride birikenlerle RR alırsın sana kalmış. 3000 RR ye ulaştıktan sonra 900 $ geri kalan 9,5 ay kazanırsın net olarak 900-735= 165 $ kar demiştik. 9 ay desek 1485 $ eder. Düz 1000 $ kar eder. Eğer bana 1 sene de direk 1000 $ kar ettiren bi PTC göster üyelik ücreti benden düşük olan ve benden fazla kazandıran kanıtla. Ben bu işi bırakırım ;) Araştırmadan sana söyleyim tiyo olsun burda en sağlam 5 ptc nin oranlamaları var hiç birinde ulti tarzı üyelik 550 $ değildir. 700-1000 $ arası değişkendir :)
Bu arada yakında payzayı aktive edicem  (spk)

Ben bu hesaptan bir şey anlamadım.
3000 rr sizin de dediğiniz gibi iki buçuk ayda toplanıyor emeraldde.
900 usd getirisi var ama autopay masrafı ne olacak?
Yok eğer kapalı ise autopay, o zaman bir ayın sonunda bütün rr ler gidecek.
Ve evet totalde mutlaka kar ederiz ancak burada konu kazanıp kazanılmadığı değil, ne kadar sürede kazanıldığı.
Bu yüzden dedim emerald üyeliğin şartları biraz daha iyileştirilemez mi diye.
Ayrıca bütün üyelikler için, alt üye yani Dr bulmayı biraz daha cazip kılsanız iyi olur, zira siz daha iyi bilirsiniz bütün siteler böyle büyür. Grandbux un neo kadar büyüyememesinin belki de sebebi budur.
Yourclixte durum daha da vahim gibi. Alt üyeliklerde dr upgrade geliri yok. Bu da bir diğer eleştiri noktam.
Bütün bu eleştirileri de sitemiz daha iyi olsun daha çok yatırım alsın diye yapıyorum.
Sorularıma verdiğiniz cevaplardan kamu da yararlanıyor  ;)

gaddar

Arkadaşlar belirttiğim gibi eleştirinin iyisine kotusune açığım. Bu aylık yarisma bitsin bir daha ki aya tekrar olacak ve bunda üyeliklerde dr ve komisyonlarda farklılık olacak emerald in cazibeliklerini arttiricam. Dr sınırı 2-3 üyelik hariç sınırsız olacak . Bazı seyleri ticari düşünmek lazım. Ayrıca payzayi da aktif edebilirsem cok iyi olacak. Çünkü aşırı Msj geliyor yabancılardan eklenmesi icin

ibrhmsny

Kolaylıklar dileriz efenim, takipteyiz  :y
Payza çok iyi olur ayrıca  ;)

volkanaydinli

Ben başka bir konuya değinmek istiyorum. Siteye girişten sonra reklam tıklayabilmek için 2 aşamalı caphta girmek gerekiyor. Yeni kullanıcılardan bir çoğu bunu çözene kadar tıklamaktan vazgeçiyor. Daha önce gelen direk reflerin % 70 civarı aktifken, bu uygulamadan sonra aktiflik oranı sadece %20. En azından benim reflerde durum bu.