Neobux'ta

Başlatan cocojambo, 07 Haziran 2012, 10:11:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cocojambo

Öncelikle merhabalar.Foruma yeni üye oldum burdan herkese selamlar...Öncelikle bir sorum var bu sorum özellikle elisamccline'a.
Bir yazında :
"Belli şartlarda kazanmak mümkün.
Para konusunu abartıp hızlı yükselişe geçmeye kalkar ve diğer PTC sitelerindeki ref davranışlarını ararsanız her zaman kaybedersiniz.
Neobux ta da defalarca söylediğim gibi, 250 refi geçmemeyi niye denemediniz ?
Standart üyeler, onlara açıklamalı hesaplar çıkartıp recycle dan kazanamayacaklarını anlattığım halde,  niye hala recycle yapıyorlar ?
Neredeyse her sorana, 20 direk refiniz yoksa golden almayın, kazanamazsınız dediğim halde, neden golden alıyorsunuz ?

bunların hepsi ve hatta daha fazlası neobux forumda da paylaşılıyor. Yazılmıyor değil.
Ben 230 kiralık ve 20 yeyakın direk refle ayda 50$-60$ arasında kazanıyorum mesela....
Ne demeliyim.. kazanmıyorum mu  "

Demişsiniz.Gerçi ben daha yeni üye oldum neobux'a daha 0.014 dolarım var.Fakat bu yazın dikkatimi çekti (Pek bir şey anlayamasamda :)
Benim ne yapmam gerektiğini söylermisiniz? 0.6 olunca sanırım adam kiralayabiliyormuşuz.Lütfen bana ne yapmam gerektiğini açıklarmısınız? Şimdiden teşekkürler...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: cocojambo - 07 Haziran 2012, 10:11:56
Öncelikle merhabalar.Foruma yeni üye oldum burdan herkese selamlar...Öncelikle bir sorum var bu sorum özellikle elisamccline'a.
Bir yazında :
"Belli şartlarda kazanmak mümkün.
Para konusunu abartıp hızlı yükselişe geçmeye kalkar ve diğer PTC sitelerindeki ref davranışlarını ararsanız her zaman kaybedersiniz.
Neobux ta da defalarca söylediğim gibi, 250 refi geçmemeyi niye denemediniz ?
Standart üyeler, onlara açıklamalı hesaplar çıkartıp recycle dan kazanamayacaklarını anlattığım halde,  niye hala recycle yapıyorlar ?
Neredeyse her sorana, 20 direk refiniz yoksa golden almayın, kazanamazsınız dediğim halde, neden golden alıyorsunuz ?

bunların hepsi ve hatta daha fazlası neobux forumda da paylaşılıyor. Yazılmıyor değil.
Ben 230 kiralık ve 20 yeyakın direk refle ayda 50$-60$ arasında kazanıyorum mesela....
Ne demeliyim.. kazanmıyorum mu  "

Demişsiniz.Gerçi ben daha yeni üye oldum neobux'a daha 0.014 dolarım var.Fakat bu yazın dikkatimi çekti (Pek bir şey anlayamasamda :)
Benim ne yapmam gerektiğini söylermisiniz? 0.6 olunca sanırım adam kiralayabiliyormuşuz.Lütfen bana ne yapmam gerektiğini açıklarmısınız? Şimdiden teşekkürler...

Foruma hoşgeldin cocojambo.

Neobux ta maalesef klişiye, duruma, paranıza, üyeliğinize göre değişen şartlar var. Bu sebeple birilerinin diğerlerine tavsiyesi sonucu hep hüsrandır.
Yukarıda verdiğim bilgilerin çoğu, parasıyla kazanamayan arkadaşlar içindi.

Ne yapman lazım;

Büyük para hayali kuruyorsan, acilen bu ve benzer sistemlerin tamamını terketmen lazım.
Bu işi biraz da oyun gibi görüyor ve sonunda haybetsen/kazanamasan da hayatımda fazladan reklam tıklamış olmak dışında birşey değişmeyecek diyorsan şansını dene.

Neobux ta özellikle yatırım yapmayacak/yapamayacak standart üyeler için en iyi kazanç yolu AdPrize ödülleri.
Tıklayabildiğin kadar çok reklam tıklayıp, bunların getirdiği AdPrize haklarını da kaçırmadan kullanmanı tavsiye ederim.
Forumumuzda bile golden çıkanlar var. Bi sürü küçük-büyük para ödülü kazananlar var.

AdPrize ile ilgili konuda paylaşmıştım. Bunlar sadece AdPrizedan bana çıkanlar;

[IMG]http://i1134.photobucket.com/albums/m608/elisamccline/ptc/neobux_adpt1.jpg[/img]

Ref kiraslayacak parayı biriktirmen için (sadece tıklamalarla) önünde daha çok yol var.
Evet 60c biriktirdiğinde 3 ref kiralayabiliyorsun. Ama bunların yönetimi de ayrı bir konu.
Ref kiralayabilecek bir birikimin olduğunda, kiralamadan tekrar sorarsan yazarım.
AdPrize da şansın tutarsa, ref kiralamasan bile olur, hatta belki daha iyi bile olur ;)

Bol şans, bol kazançlar ...

cocojambo

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.Çok büyük para hayali kurmuyorum.Şansımı neobuxtan deneyeceğim.Bakarsın şansım yaver gider :)  Dediklerini yapacağım.6 cente gidene kadar adprizeleri deneyeceğim haydi hayırlısı gerçekten çok teşekkürler :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: cocojambo - 07 Haziran 2012, 13:50:05
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.Çok büyük para hayali kurmuyorum.Şansımı neobuxtan deneyeceğim.Bakarsın şansım yaver gider :)  Dediklerini yapacağım.6 cente gidene kadar adprizeleri deneyeceğim haydi hayırlısı gerçekten çok teşekkürler :)

Forumda farklı kazanç yöntemleri de var, Bence bir göz gezdir. Neobux a takılıp kalma ;)
Gerçekten şansa ihtiyacın olacak, bol şans :)

Not: 0,6$ --> 6cent değil, 60cent... sonra birikmiyor bu diye söylenme :)

cocojambo

Alıntı yapılan: elisamccline - 07 Haziran 2012, 13:55:02
Alıntı yapılan: cocojambo - 07 Haziran 2012, 13:50:05

Forumda farklı kazanç yöntemleri de var, Bence bir göz gezdir. Neobux a takılıp kalma ;)
Gerçekten şansa ihtiyacın olacak, bol şans :)

Not: 0,6$ --> 6cent değil, 60cent... sonra birikmiyor bu diye söylenme :)

Oo 60 centse diğer yollarada başvurmak daha mantıklı :)