Neobux reklam yakalama sorunu

Başlatan ElisaMcCline, 23 Mayıs 2011, 02:25:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: ucenmi - 26 Mayıs 2011, 18:27:13
konuyla ilgilenen arkadaşları bekliyorum :)

Konuyla bende ilgileniyorum. Neo da standartım 100 kadarda refim var. Size attığım mesaja cevaben verdiğiniz web sitesinde veya burada neo dan bu yolla alınmış bir ödeme kanıtı yok. ve bunu sizde belirtiyorsunuz. Daha ödeme almadım diye. Mühim olan size ödeyeceğimiz ücret değil. Ama bunu Neo anlarsa ne olur? Birde Turkcele ödeme ve Alertpaya ödeme yapabiliyoruz ama hangi numara ve hangi AP adresi. Saygılar.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ucenmi

Alıntı yapılan: enderege - 26 Mayıs 2011, 19:25:21
Alıntı yapılan: ucenmi - 26 Mayıs 2011, 18:27:13
konuyla ilgilenen arkadaşları bekliyorum :)

Konuyla bende ilgileniyorum. Neo da standartım 100 kadarda refim var. Size attığım mesaja cevaben verdiğiniz web sitesinde veya burada neo dan bu yolla alınmış bir ödeme kanıtı yok. ve bunu sizde belirtiyorsunuz. Daha ödeme almadım diye. Mühim olan size ödeyeceğimiz ücret değil. Ama bunu Neo anlarsa ne olur? Birde Turkcele ödeme ve Alertpaya ödeme yapabiliyoruz ama hangi numara ve hangi AP adresi. Saygılar.

neobux botu algılayamaz merak etme botun çalışma mantığı siz nasıl tıklama yapıyorsanız öyle o yüzden bişi olmaz. size bildirim yapadan önce bi ödeme almaya çalışıyordum bende daha 2 dolarım olmadı biraz daha beklerseniz ödeme aldığımın kanıtını koyarım . (bu arada siteyi merak edenler varsa bana e-mail ile ulaşsın iletirim ) eğer hemen programı kullanmaya başlamak istiyorsanız turkcell no ve AP adresi özelden yolluyorum . teşekkürler.

ucenmi

enderege arkadaşımıza program verilmiştir kendisine bol kazanç diliyorum :)

enderege

Alıntı yapılan: ucenmi - 26 Mayıs 2011, 20:19:05

Teşekkür ederim.  Fazla bir yatırımım yok neo da. O nedenle denemek istedim. Şuanda 2 eklam buldu ve 0.002$ hesabıma geçti. Eğer Neo ödemede problem çıkarmazsa ne mutlu. Yoksa...
Sonucu sizlere haber ederim. Ama ödeme almama dahada çok var. Belki bu program telafi eder.  ;D ;D ;D

ucenmi

Alıntı yapılan: enderege - 26 Mayıs 2011, 20:24:32
Alıntı yapılan: ucenmi - 26 Mayıs 2011, 20:19:05

Teşekkür ederim.  Fazla bir yatırımım yok neo da. O nedenle denemek istedim. Şuanda 2 eklam buldu ve 0.002$ hesabıma geçti. Eğer Neo ödemede problem çıkarmazsa ne mutlu. Yoksa...
Sonucu sizlere haber ederim. Ama ödeme almama dahada çok var. Belki bu program telafi eder.  ;D ;D ;D

umarım memnun kalırsın akmasada damlasın arada çıkan reklamları kaçırmasın işte :)

ikarayel

elisa hoca bu programa nasıl ulaşabilirim ilgimi çekti...

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Mayıs 2011, 22:21:31
Hayırlı olsun herkese, başlamış denemeler :D

Hocam; Neo hesabıma el koymazsa iyi gidiyor valla. Ben 24 saatte 0.5-0.6$ kazanıyorum neo da. Bakalım ne farkı olacak.

tolga4599

ben biraz fransız kaldım olaya galiba  bot satışınamı başladık :)

ucenmi

ilgilenen arkadaşlara pm ile bildirim yapılmıştır :)