Neobux reklam yakalama sorunu

Başlatan ElisaMcCline, 23 Mayıs 2011, 02:25:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ucenmi

Alıntı yapılan: elisamccline - 28 Mayıs 2011, 05:39:54
Alıntı yapılan: ucenmi - 28 Mayıs 2011, 01:36:47
arkadaşlar istekleriniz doğrultusunda programı güncelledim haberiniz olsun siteyi bi ziyaret edin :)
Ben baktım, güzel olmuş :)

sağol sizden gelen geri bildirimlerle yaptım zaten bu güncellemeyi :)

ucenmi

arkadaşlar bugün ödeme istedim ve hesabım donduruldu size söyliyeceğim şu ki programı kullanmayı bırakın . hesabımı açtırmak için ticket atacağım bakalım sonuç ne olacak sonuç olumlu oluda paramı alabilirsem size söylerim ama şimdi programı kullanmayın . programı kullanan arkadaşların hepsinden özür diliyorum

ElisaMcCline

Programla ne kadar alakalı bilemiyorum tabii ki ama çevreden farklı yelerden de suspended account bilgileri geldi bugün ve haftasonu.
Biraz fazla mı denk geldi ne ???

Bilge arkadaşımızın da konuyla bir alakası yoktu mesela. Umarım başka bir sorun yoktur.... :(

ucenmi

Alıntı yapılan: elisamccline - 30 Mayıs 2011, 19:03:29
Programla ne kadar alakalı bilemiyorum tabii ki ama çevreden farklı yelerden de suspended account bilgileri geldi bugün ve haftasonu.
Biraz fazla mı denk geldi ne ???

Bilge arkadaşımızın da konuyla bir alakası yoktu mesela. Umarım başka bir sorun yoktur.... :(

umarım

ikarayel

Arkadaşlar geçmiş olsun.bende programı indirdim ama çalıştıramadım veritabanına kayıt yok diye uyarı alınca programı silmiştim.Dün gece 10 $ lık ödeme istedim sorun çıkmadı.Umarım kullanan arkadaşlar madur olmaz.Bence programı kullanan arkadaşlar durum yatışana kadar payout yapmasın.Belki işe yarar... :'( :'( :'(

ucenmi

Alıntı yapılan: ikarayel - 30 Mayıs 2011, 19:23:09
Arkadaşlar geçmiş olsun.bende programı indirdim ama çalıştıramadım veritabanına kayıt yok diye uyarı alınca programı silmiştim.Dün gece 10 $ lık ödeme istedim sorun çıkmadı.Umarım kullanan arkadaşlar madur olmaz.Bence programı kullanan arkadaşlar durum yatışana kadar payout yapmasın.Belki işe yarar... :'( :'( :'(

olabilir o yüzden dedim bende programı kullanmayı bıraksınlar diye

ElisaMcCline

Evet kuıllanan arkadaşlar normal tıklamalarına devam etsinler bir süre.
Tam olara neyin ne olduğu belli değil maalesef... 2-3 kişiden daha bilgi gldi az önce.. YUH artık dedirten cinsten bir surum var ve peogramla uzaktan yakından alakaları yok bu kişilerin.

Cashoutlarınızı biraz bekletin ve normal tıklamalarınıza devam edin bir süre.

bilalyuzugullu

Bilgenin durumu duyunca bende bi bakayım diyerek sabaha karşı 35$ ödeme istedim ; ve sorunsuz bir şekilde anında geldi.
umarım diğer arkadaşların problemleri bir şekilde çözülür  :(

tolga4599

ben 2 gün boyunca kullandım bu gün kullanmaktan vazgeçmiştim kullanma sebebim 0,010 ve 0,015 leri yakarlarmıyımdı afk iken  olmayınca vazgeçmiştim :) iyikide geçmişim diyorum şu ana kadar bir problem yok bende manual tıklarıma devam :) inşallah kimsenin hesabı kapanmaz bencede kullananlar belli bir süre cashout istemesinler bol kazançlar herkese.

ucenmi

bot kullanarak aldığım ödeme kanıtı arkadaşlar :D