Neobux reklam yakalama sorunu

Başlatan ElisaMcCline, 23 Mayıs 2011, 02:25:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Ucenmi peki nouma arkadaşımızın niye hesabı banlandı. O da programı kullanmıştı ve attığı ticketler sonucunda da açılmadı hesabı
Şu sıra imzasız'ım...

ucenmi

Alıntı yapılan: universitely76 - 06 Haziran 2011, 12:31:45
Ucenmi peki nouma arkadaşımızın niye hesabı banlandı. O da programı kullanmıştı ve attığı ticketler sonucunda da açılmadı hesabı

gerçekten bilmiyorum ama bottan olamaz ben para istediğimde ban yedim sonra ticket attım falan açtırdım hesabı . bana dedikleri şuydu 257 tane reklama düzgün tıklama yapmamışsınız falan böyle birşeydi ama ben programı sürekli kullandım 2500 2600 tıklama yapmıştım bunların 257 tanesi düzgün olmaması gerçekten komikti eğer bot yakalanmış olsaydı en az 2000 tane falan bekliyordum ben. ayrıca nouma arkadaşımız programı 2 yada 3 gün kullandı ve para istedi banlandı ve ona 400 civarında hileli tıklama demişler . zaten neobux sitesinden 2 3 günde o kadar tıklama yapmak imkansız . benim tahminim ben üniversitedede açıyordum siteyi tıklıyordum toplasan 5 6 gün açtım bu günlerdede ortalama 30 40 tıklama yapsa dedikleri gibi 250 tane falan çıkar yani anlıyacağın bence sorun üniversitede girmem nouma arkadaşımız nerde açtı siteyi biraz düşünsün belki onda benim gibi üniversitede falan açmıştır sorun olmuştur

nouma26

Hayır evimden başka hiçbir yerde girmedim nete.İlk 2 ticket ta bot kullandığım ve 400 ü aşkın uygun tıklanmayan reklam olduğu belirtildi.Ve program kullanmadan 10 gün önce 2 dolarlık bir deneme çekiminde sorun olmamıştı.İşin garibi yazdığım 3.tickete da cevap vermediler.Heralde toptan hesabı kapattılar.Sadece yatırım değii önemli olan ben orada herşeye başladım.Buradaki değerli arkadaşlarımızı tanıdım.Bilmeyen arkadaşlara kendi öğrendiğim kadar yardım etmeye çalıştım.Hala foruma girip offlıne modda neler yazılmış söylnmiş takip etmeye çalışıyorum.

ucenmi

Alıntı yapılan: nouma26 - 06 Haziran 2011, 20:39:59
Hayır evimden başka hiçbir yerde girmedim nete.İlk 2 ticket ta bot kullandığım ve 400 ü aşkın uygun tıklanmayan reklam olduğu belirtildi.Ve program kullanmadan 10 gün önce 2 dolarlık bir deneme çekiminde sorun olmamıştı.İşin garibi yazdığım 3.tickete da cevap vermediler.Heralde toptan hesabı kapattılar.Sadece yatırım değii önemli olan ben orada herşeye başladım.Buradaki değerli arkadaşlarımızı tanıdım.Bilmeyen arkadaşlara kendi öğrendiğim kadar yardım etmeye çalıştım.Hala foruma girip offlıne modda neler yazılmış söylnmiş takip etmeye çalışıyorum.

peki nouma sence bot yüzndenmi oldu bu 400 tıklama ?

nouma26

Bilemiyorum bilsem zaten hesabım açık olurdu ya da neo abartıyor bu tıklama sayısını.......

ucenmi

Alıntı yapılan: nouma26 - 06 Haziran 2011, 20:47:52
Bilemiyorum bilsem zaten hesabım açık olurdu ya da neo abartıyor bu tıklama sayısını.......

keşke kesin bişi söylesen de bende ona göre davransanm

nouma26

Nasıl kesin birşey söyleyeyim ki gerçekten bilmiyorum. Elisa hoca da abartılı bir hatalı tıklama sayısı olduğunu söylemişti.O da programla 2-3 günde bu kadar hatalı tıklamanın normal olmadığını söylemişti.Ben de anlamadım  neden olduğunu.

ucenmi

Alıntı yapılan: nouma26 - 06 Haziran 2011, 21:08:25
Nasıl kesin birşey söyleyeyim ki gerçekten bilmiyorum. Elisa hoca da abartılı bir hatalı tıklama sayısı olduğunu söylemişti.O da programla 2-3 günde bu kadar hatalı tıklamanın normal olmadığını söylemişti.Ben de anlamadım  neden olduğunu.

neyse artık geçmiş olsun . arkadaşlar programı denemek istiyen varsa bana ulaşsın desteğim hala devam ediyor

ElisaMcCline

Yaa arkadaşlar şu olaya karışmayayım diyorum ama elimden gelmiyor.

Neo neleri hesaplıyor anlamadım çünki daha önce bahsettim, Bu program bile yokken reflerimden birinde 2 yıl tıkladıktan sonra 400 civarı bir illegal reklam tıklaması konusunda karşılaştık.
Ortada ne bir program ne de başka birşey vardı. Site yoğun zamanlarda yaşanan sorunları bile yanlış algılıyor olabilir ya da belkide her tıklamadan önce refresh yaptığımızı düşünüp. "This advertisement is not available" durumu bile onlar için bu demek olabilir.
Bu demek değil ki programda bir sorun yok.. sonuçta adet o kadar ya da bu kadar, ucenmiye de geldi bunlar. Bazen reklam yükleniyor ama bir türlü başlamıyor timer bar.. Üzerine prog zamanı geldiği için refresh yapıyor olabilir. Aynı sebepten dolayı diğeri henüz bitmemişken refresh yapıp yeni tıklama başlatıyor da olabilir..
Tabii ki bunları da sallıyorum, benzer şartlarda ne yapıyor bilmiyorum, sadece olabilir mi diye örnekler bunlar.
İlgili ya da ilgisiz bunların tamamının progla alakalı olmadığı kesin. Prog un ne etkisi vardır bunu da bilemeyeceğiz, çünki kullanmadığınızda da aynı mazeretten banlanabiliyorsunuz.

Sadede gelirsek, bu olaydan sonra;
-  "aman uzak duralım" diyenler de çıktı..
sorun var biraz bekle dediğimde;
- "benim siteden bir beklentim kalmadı zaten, Şansımı neden denemeyeyim, atın ölümü arpadan olsun" diyen de ...

Sonuç olarak her koyun kendi bacağından asılıyor :)

ucenmi

Alıntı yapılan: elisamccline - 06 Haziran 2011, 23:19:00
Yaa arkadaşlar şu olaya karışmayayım diyorum ama elimden gelmiyor.

Neo neleri hesaplıyor anlamadım çünki daha önce bahsettim, Bu program bile yokken reflerimden birinde 2 yıl tıkladıktan sonra 400 civarı bir illegal reklam tıklaması konusunda karşılaştık.
Ortada ne bir program ne de başka birşey vardı. Site yoğun zamanlarda yaşanan sorunları bile yanlış algılıyor olabilir ya da belkide her tıklamadan önce refresh yaptığımızı düşünüp. "This advertisement is not available" durumu bile onlar için bu demek olabilir.
Bu demek değil ki programda bir sorun yok.. sonuçta adet o kadar ya da bu kadar, ucenmiye de geldi bunlar. Bazen reklam yükleniyor ama bir türlü başlamıyor timer bar.. Üzerine prog zamanı geldiği için refresh yapıyor olabilir. Aynı sebepten dolayı diğeri henüz bitmemişken refresh yapıp yeni tıklama başlatıyor da olabilir..
Tabii ki bunları da sallıyorum, benzer şartlarda ne yapıyor bilmiyorum, sadece olabilir mi diye örnekler bunlar.
İlgili ya da ilgisiz bunların tamamının progla alakalı olmadığı kesin. Prog un ne etkisi vardır bunu da bilemeyeceğiz, çünki kullanmadığınızda da aynı mazeretten banlanabiliyorsunuz.

Sadede gelirsek, bu olaydan sonra;
-  "aman uzak duralım" diyenler de çıktı..
sorun var biraz bekle dediğimde;
- "benim siteden bir beklentim kalmadı zaten, Şansımı neden denemeyeyim, atın ölümü arpadan olsun" diyen de ...

Sonuç olarak her koyun kendi bacağından asılıyor :)

Elisa açıklayıcı bir yazı olmuş teşekkürler :)