Minergate (SCAM)

Başlatan trader17, 08 Ocak 2017, 04:15:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

trislasis

minergate ve changelly  hakkında bilgi almak istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
bir süredir minergate de dash üretiyorum fakat changelly den btc ye çevirip çekemiyorum ne yapmalıyım

bluelabelowl

@trislasis

Dash ve Dashcoin karıştırılabiliyor genelde ve Withdraw adresinde hata alınıyor.
Minergate alttaki adresinde de belirttiği gibi Dash mining desteklemiyor.

Dashcoin (DSH) - Dash (DASH)   (a)

[spoiler][/spoiler]

https://minergate.com/blog/dashcoin-and-dash/
http://dashcoin.info

tyriaeum

Birden fazla bilgisayarda aynı anda mining yapılması sorun teşkil etmez öyle değil mi?

Akif

Kullanmıştım bunun gibi bir iki daha pc den mining programını denedim.. hepsi mutlaka bilgisayarınızı ısındırıp yavaşlatacak. bunu yukarılarda anormal sayanlar olmuş. Sırf btc mining için karlı olsun diye üst seviye bilgisayar toplayanlar var  ;)

trader17

@tyriaeum ister 100 pc den ac ister 1 pc den farketmez dikkatli olman gereken nokta mesela bu programda hemen hemen butun coinleri kazabiliyorsun Sakin ole bir sey yapma pc coker dengeli dikkatli bir bicim de pc nin gucune gore 1 2 3 coin kaziyacaksin internet hizini kotana bakman lazim sinirsiz internet bile sinirlidir bunun icin vpn satiliyor.Aylik kazancin giderine uygunsa devam edersin olmadi baglanabiliyorsan direkt havuza baglan o daha karli olacaktir Ekipman durumun nasil bilmiyorum Mantik ve kazanc yondemi budur.

investor

Ben şahsi olarak kendi adıma altcoin üretimi veya yatırımı hakkında negatif düşünüyorum.Bitcoine yönelin arkadaşlar.Yatırım ve kazanç işini bilen kendini piyasa yatırım analizinde yetiştiren bireyler için devam ediyor..

Akif

Alıntı yapılan: investor - 11 Mayıs 2017, 00:33:31
Ben şahsi olarak kendi adıma altcoin üretimi veya yatırımı hakkında negatif düşünüyorum.Bitcoine yönelin arkadaşlar.Yatırım ve kazanç işini bilen kendini piyasa yatırım analizinde yetiştiren bireyler için devam ediyor..

Katılıyorum. Altcoin'ler ek uğraş. Etherium falan sonu gelmiyor. Exchange'icyle uğraşıyorsun vesaire. Bitcoin her yerde geçer kullanırsın. 3 5 fark kazanç oluyor diye ben Altcoinlerle muhatap olmam.  ???

investor

Bravo arkadaşım.Aynı düşünceleri taşıdığımıza sevindim.Zamanımızı boşa harcamamamız lağzım.ilk olanlar ve başarılı olanlar hiçbir zaman populerliğini kaybetmezler ve kazanç anlamında kaybettirmezler.Yeterki taşları doğru zamanda ve yerinde oyna.Bu madencilik içinde böyle yatırım içinde  ($) ($) ($) ($)     :y :y :y :y :y

tunç

bytecoinin fiyatı artınca biraz bakınayım dedim neyin nesi. sadece 2 yıl önce sıradan bilgisayarla dakikada 20 bytecoin kazabiliyormuşsun. yani ayda 864,000 bytecoin eder. poloniex de bugün fiyatı 146 satoshiye kadar çıktı. buda 1.26 bitcoin eder. 8540 lira eder. bide bu bytecoin 2012 de çıktı. o zaman kazsan dakikada kim bilir ne kadar gelecekti. hep kaçırıyoruz bu fırsatları  (sinir) bytecoin minergate programı sayesinde bilgisayarın cpu su ile kazılabiliyor.

trader17

@tunç  Gidenin pesinden gidilmez Yeni Seyler umarim kismetiniz olur.