Minergate (SCAM)

Başlatan trader17, 08 Ocak 2017, 04:15:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gkhan08

Alıntı yapılan: denizcismail - 11 Haziran 2017, 19:40:02
Ben burda 758 bcn biriktirdim poloniex bcn alimini kapatti bende minerin cuzdanina uye oldum. changelly.com da bcn yi nasil btc ye ceviriyorum. Bcn yi nereye atiyorum bilgisi olan varmi ?

Merhaba hocam. İsterseniz elinizde ki bcn coinleri ben alabilirim tl karşılığında. Özelden iletişim kurabilirsiniz.

denizcismail

Valla monero uretimini birakip bcn ureticem sanirim o biraz daha avantajli. Monero 9 dolar payere cektim ama karta yatirmaya 5 dolar istiyor. Bcn var poloniex e atamıyorum. Baliktan. Cok balil tutmayi ogrenmeye calisiyorum bu komuda bilgi verursebiz daha iyi olur.

Extraloob

Google vps kızdı bana:)  varmı ücretsiz vps bildiğiniz ?

gkhan08

@denizcismail Hocam ben alabilirim dedim bcn coinlerinizi ama halen bir cevap gelmedi ? Özelden dönüş yapsanız olumlu veya olumsuz.

franch

Merhaba arkadaşlar,
Ben bilgi işlem departmanında çalışıyorum.
Bu işlere yeni başlayan biri olarak bir şey sormak istiyorum. Minergate programını bir bilgisayara kurdum ve dün aksam remote desktop ile bir bilgisayarda bytecoin başlattım.
Ortalama 60 H/S ile tek makine ile aylık kazanç ne kadar olabilir ?
[spoiler][/spoiler]

Ebubekir68ki

Günde 10.000 satoshi oda uğraştığına pc nin yaktığı elektrik parasına değmez. En az 300 400 h/s olacak ki belki kurtarır.

franch

Bu işlemleri yapmak için elimde epeyce bilgisayar mevcut hatta az önce amazondan 5 dk da bir tane free server kiraladım 1 yıllık.
Yani söylemenize göre 400 H/S bulsam ortalama aylık geliri ne kadar olur ?
Birde bu biriken bytecoinleri nereye alabilirim bilgi verebilirmisiniz?

teşekkürler.

Ebubekir68ki

Eğer 400 h/s olursa günlük 52k satoshi ediyo. Bu arada bytecoin değilde xmr yani monero kazın o daha karlı. Kazandığınız o coinleri de poloniex.con a atıp orda btc ile değiştirebilirsiniz

karga9

Konu tarafımdan devralınmıştır. Tüm sorularınızı cevaplamaktan mutluluk duyacağım.

tunç

Alıntı yapılan: Besim - 21 Haziran 2017, 02:40:30
Konu tarafımdan devralınmıştır. Tüm sorularınızı cevaplamaktan mutluluk duyacağım.
gpu madenciliği neden yapamıyorum bunun için hangi ayarlar gerekli.