Minergate (SCAM)

Başlatan trader17, 08 Ocak 2017, 04:15:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

trader17

Bak dostum  Seni Anliyorum istedigin Miktar Bu degil konun ilk sahipine cok yuklenmis Adam konuya Kilit atmis Sen Yazdin diye  Cevap veriyorum  Suan benim senin imkanimizla ancak monero cikariri bekletiriz  sadece kendine gore dusunme Ya imkani olan insanlar varsa https://www.youtube.com/watch?v=DX-t22OBkbA

Bu konuyu Devir Aldim Devam edecem mobil  Pc Yatirim Vb  En önemlisi Olumsuz fikirlerin icine dalip gitmek istemiyorum ona gore yazin ona gore fikirlerinizi paylasin bu is Deneme Yanilmadir kimisi yapar kimisi yapamaz yapamayan diyemez ki herkes yapamaz Bol kazanclar Devammmmmmmmmmmmmmmmm

kaanayvaz

hocam ödemeyi nerden alabilirim ?

trader17

Hangi coin de odemeye ulastin dostum ?

Penguen

Geçen gün minergate hesabımdan xmr ve bcn çalındı. Mutlaka 2fa korumasını aktive edin.

trader17

Gecmis olsun Google uygulamasi kullanacak arkadaslar 1 saat ileri alsin uygulamayi öle calisir ancak

siana31

bulut madenciliği yapmayı düşünüyorum kiraladığımız makinaların bakım ücretlerini veriyorum peki ya süresi var mı. hiç bir yerde bulamadım.  :(

laeider

Alıntı yapılan: siana31 - 28 Şubat 2017, 22:01:33
bulut madenciliği yapmayı düşünüyorum kiraladığımız makinaların bakım ücretlerini veriyorum peki ya süresi var mı. hiç bir yerde bulamadım.  :(

Bildigim kadarıyla bakım ücreti kesilenlerde süre bulunmuyo

Bakım ücreti olmıyanlarda geneliklle 1 yıl falan oluo

hilmi51

tavsiye etmiyorum programda virüs var pcyi ısıtıyor dikkat edin gizliden eth vs. kasıyor

trader17

@hilmi51 Pc yi isittigi dogrudur cunku gpu ve dusuk hard disk kullaniyorsunuz.

Virus konusun da kessinmsnz ?

hilmi51

Evet program açık değilken pc ısınıyordu 1-2 gün devam etti anlayamadım görev yöneticisine baktığımda eth_update gibi bişey vardı sürekli açılıyordu bi şekilde kurtuldum ısınma problemini çözdüm.