CasherBux (SCAM)

Başlatan muratka43, 08 Haziran 2012, 15:53:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CasherBux

Alıntı yapılan: regortaz - 09 Haziran 2012, 21:12:21
Alıntı yapılan: CasherBux - 09 Haziran 2012, 16:55:59
Alıntı yapılan: regortaz - 08 Haziran 2012, 23:24:50
Adblock plus'a rağmen sitede açılan reklamlar var, alan adı .tk uzantılı olduğu için sanırım. Site admini biraz yatırım yapıp (1 senelik alan adı tescili en fazla $15) en azından o reklamlardan kurtularak siteyi biraz "kullanıcı dostu" hale getirirse daha çok üye çekecektir. Bir de ön yargılı yaklaşmak gibi olmasın ama.......mail adresli bir PTC admini hiç güven vermiyor açıkçası.

Adblock plus vs. fark etmez çünkü benim kullandığım reklam siteunder(bir yere tıklayınca yeni sekme açılır) splash reklam var 2 tanede.
2 reklam(siteunder ve 1 splash) günde 1 kez açılıyor. Diğeri her sayfada açılır.
Sitenin .tk olması ile ilgili alakası yok o reklamların.
mail adresimin neden güven vermediğini anlayamadım ns yönlendirip @casherbux.tk msn açmak 5 dakikamı almaz sadece herkes orada ekli ve kişisel msn adresim olduğu için onu kullanmaya devam ediyorum.
Not: Paypal işi halloldu. Artık Limit yok sadece her hafta salı ve cuma günleri ödeme yapılacaktır.

Ben de diyorum ki neden kullanıcı reklamlarını görüntülemek istemediği halde site reklam göstermek konusunda ısrar ediyor, belki 2000'lerin başında önce bu normal bir şeydi herkes flashla yapılmış popup reklamlarla doldururdu sitelerini ama şimdi kullanıcılar "temiz" siteler peşindeler. Sitenin bir köşesinde bir rotating banner'ın ya da bir kenarda resim ya da yazı bir AdHitz reklamının kimseye bir zararı olmaz ama sitenin ortasında açılan ve kullanıcı isteği dışında açılan reklamların reklamın hoş durup durmadığı konusunda şüphelerim var.

Mail adresi konusuna gelince de, 'vforinci' kelime grubu v for vendetta'nın inci sözlük için uyarlanmış hali sanırım, en azından ilk bakışta bana onu çağrıştırdı. İnci Sözlük'ün de nasıl bir yer olduğu az çok biliniyor internet çevresinde ve bu yerin adını çağrıştıracak bir mail adresi karşımdaki kişiye ister istemez ön yargılı yaklaşmama sebep oluyor. Dediğim gibi bunlar tamamen benim düşüncelerim ve bu düşüncelerimden dolayı malesef sitenize kanım ısınmadı. Benim gibi düşünen kişilerin de olabileceğini varsayarsak bunları söylemedeki amacım tamamen daha geniş kitlelere ulaşabilmek için size ipuçları vermekti. Umarım uzun ömürlü ve başarılı bir siteniz olur :)
vforinci sizin de dediğiniz gibi vforvendetta isminden gelmekte. İnci Sözlük deyince aklınıza kötü şeyler gelmesi sadece ön yargınızdan diyorum.
reklama gelince maalesef ben sizin kullandığınız yabancı ptc siteleri gibi olamayacağım.
neden derseniz daha sitemiz yeni. reklam veren yok upgrade yapan yok. reklamları kendim ödüyorum. yayınladığım splash reklama tıklayan üyelerimiz sayesinde kazanıyorum.
zaten siteye girecek olursanız sadece ilk sefer çıkıyor iki reklam
sayfayı ikinci yenilemenizde sadece 1 tane splash reklam geldiğini göreceksiniz. Bununda kullanıcı açısından pek kötü olacağını düşünmüyorum.
saygılar
CasherBux

muratka43

ben upgrede yaptım bilgin olsun hocam ;)

CasherBux

Alıntı yapılan: muratka43 - 10 Haziran 2012, 20:03:24
arkadaş plantinum üyelik almıştır.
ödemeyi daha yapmadı. en kısa sürede yapmazsa plantinum üyeliği durdurulacak

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: CasherBux - 10 Haziran 2012, 21:08:07

Ödeme yapmadan upg almak mı ? :) iyiymiş :)

CasherBux

Alıntı yapılan: elisamccline - 10 Haziran 2012, 21:14:31
Alıntı yapılan: CasherBux - 10 Haziran 2012, 21:08:07

Ödeme yapmadan upg almak mı ? :) iyiymiş :)

arkadaşlara güven vermek için yapıyorum bunu. ödeme yapmazsa upgradesini silmek 30 saniye :)

muratka43

yanlış alarm ödemeyi yapamamışım paypalda sorun var senin heralde.

CasherBux

Alıntı yapılan: muratka43 - 10 Haziran 2012, 20:03:24
usta ödeme yapmanı bekliyorum.

CasherBux

Alıntı yapılan: muratka43 - 10 Haziran 2012, 21:54:03
yanlış alarm ödemeyi yapamamışım paypalda sorun var senin heralde.
usta ödemeyi .......... paypal adresine yapacaksın. sitede ödeme yapmak istediğin zaman .............a yapıyor zaten. ama senin paypalın onaylı değilse veya kişisel olarak ödemek istersen ödemeni yap ws den mesaj at

lovablegs

vforinci maaşallah işi baya büyütmüşsün site bile açmışsın ..hayırlı olsun bol kazançlar. ($) ($)

CasherBux

Alıntı yapılan: lovablegs - 11 Haziran 2012, 15:08:57
vforinci maaşallah işi baya büyütmüşsün site bile açmışsın ..hayırlı olsun bol kazançlar. ($) ($)
sağol usta.
muratka43 nickli arkadaş parayı ödemediği için üyeliği askıya alınmıştır.
0.02 kazancı vardı bugünki plantinum hariç.
eğer parayı paypalıma yollamazsa üyeliği silinecek parası ödenecektir. yeniden üyelik alabilir.