DetayMaxiNet.com ( SCAM )

Başlatan Ogun6034, 09 Ocak 2017, 14:48:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dr1980m

Benim de radarımda olan bir şirketti
Çok hızlı girdi, çok hızlı sessizliğe gömüldü..
Ne durumdalar??

yusuf91

ben bizzat Turkcel desteğe mail attım şirketi anlattım onlara turkcell partners te böyle bir şirketle direkt yoldan ortaklığımız yoktur fakat başka bir şirketle ortağız onlarla da detay maxi çalışıyor yani direkt bir iş ortaklığımız yoktur dediler. Bilginize

kalp hastası

Lansmanı  bekleyin arkadaşlar lansmandan sonra her şey belli olacak.

Extraloob

yusuf91

Peki Lansman ne zaman olacak net bir tarih var mıdır

yusuf91

Konuda son durum nedir lansman ne zaman

leylametin

......

cocoextra

@leylametin aynı hataları yapmakta ısrar ediyosun, acemide değilsin az çok kuralları da biliyosun. Amacını ne acaba?

AnilK

Alıntı YapSayın yetkili;
Daha önce de firmamız hakkında gerçek dışı, negatif kıyaslayıcı ve yanlış algı oluşturmaya yönelik yorum yapan kullanıcıları belirtmiştim.. İlginize teşekkür ederim, daha evvel sorunumuza çözüm getirmiştiniz.. Fakat aynı kullanıcılar aynı tavır ve tarzla yeni yorumlarda bulunmuş ve bu bizde bilinçli olarak kasten yapıldığı hissini uyandırıyor.. Sizden ricam bu konu başlığını ''tamamen'' kapatmanız ya da bahsi geçen kullanıcıların bilgilerini bizimle paylaşmanız.. Akabinde hukuki olarak süreç başlatmak istiyoruz bahsi geçen kullanıcılara.. Yardımlarınızı bekliyor, iyi çalışmalar diliyorum..

Site sahibinin bize ilettiği mesaj üzerine, sizleri de zor durumda bırakmamak adına konuda site hakkındaki spekülasyona dayalı mesajlar temizlenmiştir. Bundan sonra yazacağınız mesajlarda daha dikkatli davranmanız, konunun açık kalması ve site hakkında spekülatif değil doğru bilgileri iletebilmemiz açısından faydalı olacaktır.

Ogun6034

Mart ayına ertelenen Lansman sonrası gerekli tüm bilgiler ayırtılı bir şekilde paylaşılacaktır arkadaşlar