Hashflare - Bitcoin Madencilik

Başlatan tiki93, 09 Ocak 2017, 23:56:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ümit Korkmaz

Alıntı yapılan: carlsberg - 20 Aralık 2017, 22:30:45
0.019 dan 0.2 ye gelmen icin sanırım birkaç gün değil birkaç aya ihtiyacın olacak hızın 100ths değil ise

Bir kaç ay yetse yine iyi :)
Bir an 0.02 ye göre yaptım hesabı.

tiki93

gecenlerde aynısı olmuştu yine düşürürler diye düşünüyorum

carlsberg

Hayır 0.2 yide vermiyorlar beklemede gözüküyor resimleri var telegramda....

aloco44

yeni yazı eklemişler şimdi minimum odeme kac su anda

UnderWorld

Fee ücreti 0.018 BTC oldugundan min çekim 0.2btc olacakmıs yani yaklasık 12bin tl anlasılan paraları alamayacagız. 12 bintl ödeme eşiği çok fazla  :n :n

Ümit Korkmaz

Alıntı yapılan: UnderWorld - 21 Aralık 2017, 23:37:14
Fee ücreti 0.018 BTC oldugundan min çekim 0.2btc olacakmıs yani yaklasık 12bin tl anlasılan paraları alamayacagız. 12 bintl ödeme eşiği çok fazla  :n :n

Sanki çamura yatıyorlar.
Ama aldığım son duyuma göre Payeer eklenecekmiş çekim için.

tiki93

sitenin açıklaması türkçeye ceviremedim tam
Update 21.12.2017 15:30 UTC: We are working on restoring BTC withdrawals for all customers with a lower minimum amount. Unfortunately, the Bitcoin network is still overloaded with unconfirmed transactions. The network fee has risen from 0.0009 to 0.0023 BTC within just a few days and is now reaching up to 0.018 BTC, which means that transactions with a relatively high fee that were broadcasted to the network in the past may now be at a lower priority to be included in blocks, i.e. to be confirmed. Because of the fluctuation of the Bitcoin network fee, the commission fee in HashFlare.io will be changing from time to time.

HashFlare.io is currently working on changing the method of creating transactions in batches (of multiple withdrawals), to reduce the time it takes withdrawals to reach the destination wallets. There is no estimation at the moment.

tiki93

Alıntı yapılan: Ümit Korkmaz - 22 Aralık 2017, 00:01:49
Sanki çamura yatıyorlar.
Ama aldığım son duyuma göre Payeer eklenecekmiş çekim için.
nerede yazıyor acaba ben denk gelmedim bir yerde

UnderWorld

Kısaca diyor btc agında yogunluk var binlerce adres beklemede yogunluk nedeniyle fee lerde arttı 0.018 btc ye kadar fee cıktı diyor yani ödeme almak için min çekimi 0.2 yaptık o yüzden diyor.

Ümit Korkmaz

Alıntı yapılan: tiki93 - 22 Aralık 2017, 00:03:49
nerede yazıyor acaba ben denk gelmedim bir yerde

Valla resmi bilgi değil. Bir kardeşim var. Her tarafta parmağı var. O anlattı. Hasflare elinde olan makinadan fazla güç satmış. Btc de yükselince sıkışmışlar. Şu anda kurtarmaya çalışıyorlar. Yüksek min ödemenin sebebi şu anda ufak yatırımcıya olan bir milyon dolarlık lik ödemenin karşılığı tam olmaması.
Şu son 15 gün boyunca 50 bin dolarlık reklam yapmışlar yeni yatırımcı kazandırmak için. Ciddi sayıda katılım olmuş. Fakat gelen paranın çoğunu güç optimasonuna yani yeni güç açımına kullanmışlar. Şu anda Ödemelerin üstünde kazanca geçmişler günlükte ama geriden gelen ödeme isteklerine yetmiyormuş. Biraz daha durumu düzeltip Payeer e geçme planlarıda varmış.
Tabi Patlama ihtimalide var.