Freebitco - Her 60 Dk 0.00000003 BTC - 0.0097 BTC - Çarkıfelek - Lottery

Başlatan kazims, 10 Ocak 2017, 00:20:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Xalid

Alıntı yapılan: kazims - 19 Kasım 2024, 01:24:43var ama cloudflare geçemediği için captcha parası istiyor artık. Ondan almak mantıksız şimdilik.

Eski Android telefonumda bir uygulama roll yapıyor her saat, yeni telefona geçtiğim için o uygulama düzgün çalışmıyor, eski Android sistemi için geliştirilmiş. Onda cloudflare sıkıntısı pek olmuyordu açıkçası.

celalibo

bu reward pointlerin bi önemi anlamı var mı?
birkaç yıldır aklıma geldikçe ara ara tıklarım buraya 36954 reward point birikmiş.

önceden otomatik tıklama yaptırırken catchpa kalksın diye kullanırdım

smbllr424

Alıntı yapılan: celalibo - 26 Ocak 2025, 12:39:50bu reward pointlerin bi önemi anlamı var mı?
birkaç yıldır aklıma geldikçe ara ara tıklarım buraya 36954 reward point birikmiş.

önceden otomatik tıklama yaptırırken catchpa kalksın diye kullanırdım
100,000 adet olduğunda her biri 1 satoshi olarak bozdurabiliyorsun..

100,000 rp = 100,000 satoshi

bilge8408

Yeni bir uygulama getirmişler sanırım; illa ki tıklamanız lazım, "gerçek kişi olduğunuzu doğrulayın-cloudflare" kısmına. Çözümü olan var mı?

kazims

Alıntı yapılan: bilge8408 - 13 Şubat 2025, 15:58:25Yeni bir uygulama getirmişler sanırım; illa ki tıklamanız lazım, "gerçek kişi olduğunuzu doğrulayın-cloudflare" kısmına. Çözümü olan var mı?

en son bulduğum yöntemde patladı. scriptlerede engel oldular.

hatta 300 kere bir bedava tıklama yöntemi buldum 2captcha gibi onda bile hata verdiriyor. nasıl bir engelleme yaptılarsa illa mouse ucu deyecek oraya.

mouse recorder ile yapayım dedim onunlada olmadı. kayıt ederken tıklıyor. kapatınca rdp yi olmuyor. Otomatik yapması lazım ama bir türlü olmadı. bende arada girince açıp tıklıyorum.

bulacağız bir yöntem bakalım araştırıyorum.

nebu

Hiç bu kadar uzun süre kapalı kalmamıştı. Sanırım yıllar sonra müstesna sitemizi kaybettik  :(

17:00 itibariyle geri geldi :) Umarım böyle kötü şakalar yapıp da bizi üzmez bir daha.

nebu

Yine gitti site. Var bir sıkıntı ama, kokusu çıkmaz umarım :P