Freebitco - Her 60 Dk 0.00000003 BTC - 0.0097 BTC - Çarkıfelek - Lottery

Başlatan kazims, 10 Ocak 2017, 00:20:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nebu

Bu arada benim RP'ler de uçmuş. Hem de ne uçuş, bakmasam sıfırlayacakmış neredeyse. Kapattım Raspberry'i :'(

kazims

Alıntı yapılan: nebu - 25 Ağustos 2024, 17:01:49Bu arada benim RP'ler de uçmuş. Hem de ne uçuş, bakmasam sıfırlayacakmış neredeyse. Kapattım Raspberry'i :'(

site sağlam. Bu kadar yıl iyi dayandı adamlar. O verdiğim rp yiyenmiş. Yazmıştım kaldırın dıye. Kayıt ile tıklatmaya çalışıyorum ama arada kaçırıyor. Tam randuman alamadım. Başka deneyler yapacağım.

smbllr424

Alıntı yapılan: kazims - 25 Ağustos 2024, 20:20:08site sağlam. Bu kadar yıl iyi dayandı adamlar. O verdiğim rp yiyenmiş. Yazmıştım kaldırın dıye. Kayıt ile tıklatmaya çalışıyorum ama arada kaçırıyor. Tam randuman alamadım. Başka deneyler yapacağım.
şu baştan beri kullandığımız eklentinin yanına 30 dakikada bir otomatik sayfa yenileyen eklentiyi koysak cloulflare aşılacak gibi, pc de açık tuttuğumda; takıldığı zamanlarda sayfayı yenilemem yetiyor.

nebu

Bu arada artık freespinleri saat başı yakalarsanız veriyor. Öyle toplu gönderim falan yok. Ne anlamı kaldı şimdi premium olmanın :P

brkdmn

Alıntı yapılan: nebu - 26 Ağustos 2024, 11:32:18Bu arada artık freespinleri saat başı yakalarsanız veriyor. Öyle toplu gönderim falan yok. Ne anlamı kaldı şimdi premium olmanın :P

Hangi saatte yatıyor belli mi peki hocam ben göremedim

nebu

Alıntı yapılan: brkdmn - 26 Ağustos 2024, 12:53:27Hangi saatte yatıyor belli mi peki hocam ben göremedim

Sözde her saat veriyor ekran başında durup yakalarsanız. Ekranda onay kutucuğu çıkıyor. Ben bir kez yakaladım, onda da birkaç tane lottery bileti verdi. Bari rp verseydi :g Bu şartlarda uğraşılmaz siteyle. Sürekli bilgisayar başındaysanız sesli uyarı kurup tıklarsınız. Yani pek avantajlı değil artık.

kazims

recorderda yapamadım sürekli tıklamada sıkıntı oluyor. Yapan var mı cloudflare tıkleyıp geçmeyi

smbllr424

Alıntı yapılan: kazims - 12 Eylül 2024, 21:32:05recorderda yapamadım sürekli tıklamada sıkıntı oluyor. Yapan var mı cloudflare tıkleyıp geçmeyi
pc açık olduğu sürece mozillada açık bırakıp eklenti ile tıklatıyorum, arada takılıyor manuel aşıyorum, ana hesaptaki kilitli fun tokenler açılınca satıp-tek hesapla devam edicem, artık sitenin ve upgrade olmanın bir önemi kalmadı.

kazims

mouse kayıt programaları çok güzel çalışıyor ama rdp çalışır vaziyette bırakıp kapatınca çalışmıyor. Süper dediğim her komutu yerine getiriyor ama olmuyor.

şimdi chromeiçin bir cloudflare otomatik tıklama buldum

https://chromewebstore.google.com/detail/hjbjibnjdammlhgfidinkhghelcmenjd

birde bu autoroll var

https://chromewebstore.google.com/detail/freebitco-auto-claim-with/eloaimfikefollgcmcgloihmgohonpen?hl=sv

ama autoroll çok hızlı olduğu için cloudfalere tıkına engel olabiliyor. Tık işaretlenmeden auto roll çalışıyor. Sadiselik bir olay. Sürekli yaptığı için denk geliyor bir yerde.
şu an için en işimize yarayacak bunlar.

başka bir autoroll bulursam paylaşacağım. Ama cloudflare tık artık garanti

Pin yapıp ana ekrana gelsin üstüne tıklayın oradaki ne varsa disable yapın. Auto roll için. Sonra altta tuşu yeşil yapın. Önce cloudflare eklentisini kurun

kazims

Alıntı yapılan: kazims - 16 Eylül 2024, 02:10:19mouse kayıt programaları çok güzel çalışıyor ama rdp çalışır vaziyette bırakıp kapatınca çalışmıyor. Süper dediğim her komutu yerine getiriyor ama olmuyor.

şimdi chromeiçin bir cloudflare otomatik tıklama buldum

https://chromewebstore.google.com/detail/hjbjibnjdammlhgfidinkhghelcmenjd

birde bu autoroll var

https://chromewebstore.google.com/detail/freebitco-auto-claim-with/eloaimfikefollgcmcgloihmgohonpen?hl=sv

ama autoroll çok hızlı olduğu için cloudfalere tıkına engel olabiliyor. Tık işaretlenmeden auto roll çalışıyor. Sadiselik bir olay. Sürekli yaptığı için denk geliyor bir yerde.
şu an için en işimize yarayacak bunlar.

başka bir autoroll bulursam paylaşacağım. Ama cloudflare tık artık garanti

Süper saat gibi tıkır tıkır çalışıyor aws vps de. Günlerdir aradığımızı bulduk sonunda. @smbllr424 @nebu