Freebitco - Her 60 Dk 0.00000003 BTC - 0.0097 BTC - Çarkıfelek - Lottery

Başlatan kazims, 10 Ocak 2017, 00:20:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sibumix

x1000 yapacaksan kendini iyi ayarla. bir gun oncesinde x1000rp yap en az 20 saat tıkla. ondan sonra yap. bosuna rp kaybı yasama. rp de olay 12 saatten sonrası kar.  planlı hareket et. bende 100.000 den fazla rp var yinede dikkatli harcıyorum.

caldera

10 dk önce (yvr)
[spoiler][/spoiler]

Faucetman

Önce rp toplayıp nano s alıcam diye düşünüyodum.sonra hesapladım onu btcye cevirirsem daha ucuza almis olurum))

sibumix

rp alınca nedendir bilinmez. odul gelme durumu oluyor. btc yi yukseltince olmuyor ama :)

BySuat

Alıntı yapılan: sibumix - 29 Ağustos 2017, 01:15:40
x1000 yapacaksan kendini iyi ayarla. bir gun oncesinde x1000rp yap en az 20 saat tıkla. ondan sonra yap. bosuna rp kaybı yasama. rp de olay 12 saatten sonrası kar.  planlı hareket et. bende 100.000 den fazla rp var yinede dikkatli harcıyorum.
Tavsiye için teşekkürler

BySuat

Multply BTC için garantili tavsiyesi olan varmı %25 her seferde X2 katlama yoluyla battım malesef   :g
Siteye BTC atıp multply oynamak mantıklı mı

kazims

Alıntı yapılan: BySuat - 29 Ağustos 2017, 18:38:23
Multply BTC için garantili tavsiyesi olan varmı %25 her seferde X2 katlama yoluyla battım malesef   :g
Siteye BTC atıp multply oynamak mantıklı mı

hiç mantıklı değil sistem her zaman kazanır.

eski mesajlara bakınız başa doğru o konuda çok mesaj bulacaksınız.

BySuat

Hocam incelemiştimde belki yeni birşey bulan olmuştur diye sormuştum (amp)

kazims

Alıntı yapılan: BySuat - 29 Ağustos 2017, 18:52:28
Hocam incelemiştimde belki yeni birşey bulan olmuştur diye sormuştum (amp)

nette çok yöntem var ama olup olmadığını bilmiyorum.

muhakkak adamlarda önlem alıyordur.

uzumcu

bu site önceden daha çok kazandırıyordu. Ayrıca amerika IP si ile siteye girince normalinden daha çok satoshi veriyordu