Freebitco - Her 60 Dk 0.00000003 BTC - 0.0097 BTC - Çarkıfelek - Lottery

Başlatan kazims, 10 Ocak 2017, 00:20:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

manjimurai

Alıntı yapılan: feyzagvenli - 26 Ocak 2018, 14:00:49
Her pazar otomatik ödeme yapıyor sanırım. Bakiye sıfırlanmış ama cüzdana gelen giden yok. Mail attım dönen de yok

Her pazar otomatik odeme yapilir . Pazartesi Gunu En Gec Yatar . Ancak Bitcoinin Islem Hacmi Veya Onayina Gore Bu Durum Uzuyabilir @feyzagvenli . Dilerseniz  bi stats bolumunu bi kontrol edin . Oraya transection id atmis olabilirler .
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

manjimurai

Alıntı yapılan: feyzagvenli - 26 Ocak 2018, 14:51:14
14 Ocak'ta gönderildi gözüküyor

Walletini kontrol edermisin ? Yani free bitcoine kayitli olan walletinla cuzdaninin walleti aynimi diye . Eger kayit sirasinda google translateyi actiysan walletinin bazi harfleri yanlis yapistirilmis olabilir . Bunu bi cok kullanici yasiyor ve coinleri bos bi cuzdana yada olmuyan cuzdana gidip kayboluyor
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

feyzagvenli

Evet kontrol ettim aynısı. Cüzdan adresimi değiştirdim bakalım

caldera

Alıntı yapılan: feyzagvenli - 26 Ocak 2018, 15:19:10
Evet kontrol ettim aynısı. Cüzdan adresimi değiştirdim bakalım

TX transfer ID sini gönderirsen kontrol edelim
Emailinde kopyası olmalı TX ID nin

feyzagvenli

Miktar 0.001 btc'den az olmamalıdır, aksi halde transfer alamayız.Görev ücretini karşılayamıyoruz ve geri ödeme imkânsızdır, çünkü geri ödeme için ağ geçidi ücreti transfer miktarı (0.001 btc) . BTC adres etkinleştirmeden önce bu konuda bilgilendirildiniz.

caldera

Alıntı yapılan: feyzagvenli - 26 Ocak 2018, 15:53:31
Miktar 0.001 btc'den az olmamalıdır, aksi halde transfer alamayız.Görev ücretini karşılayamıyoruz ve geri ödeme imkânsızdır, çünkü geri ödeme için ağ geçidi ücreti transfer miktarı (0.001 btc) . BTC adres etkinleştirmeden önce bu konuda bilgilendirildiniz.

Bu hangi site böyle görev ücretide neymiş
Ben coinbase kullanıyorum kafam rahat 1000 satoshi bile alıyorum