Freebitco - Her 60 Dk 0.00000003 BTC - 0.0097 BTC - Çarkıfelek - Lottery

Başlatan kazims, 10 Ocak 2017, 00:20:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tunç

bende hala aynı. düşme yok. kısa süreliğine olan bir şey herhalde. hala devam ediyor mu sizde

bilge8408

Alıntı yapılan: tunç - 15 Mart 2018, 16:39:29
bende hala aynı. düşme yok. kısa süreliğine olan bir şey herhalde. hala devam ediyor mu sizde

Hmm enterasan olmuş. Daha fazla geri dönüş bekliyoruz. Hayır eğer kalıcıysa veda edeceğim:)
Cevap vereceklerini bilsem supporttan yazacağım ama cevap vermiyorlar.

gecem

manjimurai

Alıntı yapılan: gecem - 15 Mart 2018, 17:31:53
Bende de düştü. Şu an 12 satoshi veriyor.

Cok Fazla Rewards Point's Kullandıgımızda Kısıtlama Getirioyr Galiba. Bi Arada Böle Olmusdu. Yarısından Fazla Düşmüştü . Heralde Yine Ayni Oluyor . Bir Kacgün Sonra Düzelcektir .
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

tunç

Alıntı yapılan: manjimurai - 15 Mart 2018, 18:44:03

Cok Fazla Rewards Point's Kullandıgımızda Kısıtlama Getirioyr Galiba. Bi Arada Böle Olmusdu. Yarısından Fazla Düşmüştü . Heralde Yine Ayni Oluyor . Bir Kacgün Sonra Düzelcektir .
rewards point ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Ben neredeyse her gün kullanıyorum. Hiç düşme olmadı bende. Neye göre düşürdüklerini anlamış değilim.  ??? ???

manjimurai

Alıntı yapılan: tunç - 15 Mart 2018, 19:14:17
rewards point ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Ben neredeyse her gün kullanıyorum. Hiç düşme olmadı bende. Neye göre düşürdüklerini anlamış değilim.  ??? ???

hergün %100 . haftada birde %500 falan aciorum başkan :)) sayfanin gerisindeykende yazmıştım. daha önce geldi başıma aynı şey . ama dedigin gibi başka birşeyde olabilir düşürme nedeni . yazdim . belki cevap verirler .
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

buzz

Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

bilge8408

Halen aynı. Dönüş yaparlarsa bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar.

halibo

2 gündür bendede düştü 12 ye, hergün yüzde yüz rewards kullanıyordum, bundan sonra rewards kullanmayıp 100 bin puana doldurmaya çalışacağım