Freebitco - Her 60 Dk 0.00000003 BTC - 0.0097 BTC - Çarkıfelek - Lottery

Başlatan kazims, 10 Ocak 2017, 00:20:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smbllr424

bendeki durumda bu 0.8651%
bet cok oynuyorum ama düşük miktarlarda onları saymıyor sanırım..
bilet çekilişlerine bakmıyorum bile  :-[ ordan umudum olmadıgından almıyorum..

KrAleX1907

qolddraqon

% lik bonus çokta önemli bi bonus deil ki +24 veriyor bende mesela onun harici roll değerinin artması için yapılacak tek şey yatırım yapıp multipler oynamak zannedersem ki ondan da emin değilim yani yanlış bilgi olmasın zamanında bende baya oynadım btc 1000 dolar felandı o sıra hani roll deki artış azalışı da hiç farketmedim yeni üyelik açınca farklı olduğunu gördüm sadece

batusezer

[spoiler][/spoiler]

manjimurai

https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

halibo

sdkara1

Roll getirisi ne kadar çok düşmüş böyle, 23 satoshi nedir yahu. Arkadaşlar lotteryden kazanan oldu mu hiç aranızda. Deposite yapıp lottery düşünüyorum fikirleriniz nedir?

smbllr424

Alıntı yapılan: sdkara1 - 22 Mart 2018, 15:35:11
Roll getirisi ne kadar çok düşmüş böyle, 23 satoshi nedir yahu. Arkadaşlar lotteryden kazanan oldu mu hiç aranızda. Deposite yapıp lottery düşünüyorum fikirleriniz nedir?
Allahım 23 satoshiyi beğenmiyorlar  :m

bende 11  (d)

:DD

sdkara1

@smbllr424 siteye en son girdiğimde btc $600dı :D o zaman bir hayli iyidi verdiği satoshi. o yüzden şaşırdım da 11 satoshi nedir be  :DD

yekjames

Herkese iyi aksamlar freebitcoin.co dan eskıden her saatbası 0.23 btc alırken 2 gundur 0.11 0.12 ye düşöüştür sebebini bilen var mıdır arkadasım yanımda hala 0.23 btc almaya devam etmektedir