Freebitco - Her 60 Dk 0.00000003 BTC - 0.0097 BTC - Çarkıfelek - Lottery

Başlatan kazims, 10 Ocak 2017, 00:20:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nebu

Alıntı yapılan: RounderS - 05 Nisan 2021, 01:07:34
günlük 1200 rp sadece premium için mi geçerli ?

Hayır, herkes faydalanabilir. Yeter ki RP bakiyesi yeterli olsun.

halibo

Alıntı yapılan: RounderS - 05 Nisan 2021, 01:07:34
günlük 1200 rp sadece premium için mi geçerli ?

depozit yapmassan 320 rp kullanıyorsun, ben 20 usd depozit yaptım kilitleri açtım 3 yıl önce, günlük 1200 rp veriyorum saatte 100 rp veriyor 24 saat tıklarsan 1200 kar edersin ama ben 17-18 saat tıklayabiliyorum 1800 geliyor 600 reward points günlük kazancım oluyor

RounderS

kazims

Alıntı yapılan: RounderS - 05 Nisan 2021, 17:42:43
@halibo @nebu  nasıl kullanacam ? mantıgı tam olarak nedir ?

sitede yukarıda more yazan yere tıkla sonra rewards yazan yerden çıkan ekranda en alttaki rewards point bonus a tıkla açılan yerden 1200 rp seçersen günde ekstra 1200 rp gelir. otomatik tıklama yaparsan yada sen her saat tıklarsan

toplamda 100k yaparsan 100k satoshiye çeviriyorsun aynı yerde var bu çevirme

ama dediğim gibi rewards puanın 1200 olmalı ve her saat tıklamalısın yada otomatik tıklaması için 2500 FUN alacan capchasız açılacak. Sonra bir vps edinecen firefox eklentisini kuracaksın o 24 saat sürekli saat başı otomatik tıklayacak.

yada cep telefonlarında da otomatik tıklama apk sı varmış ona bakabilirsin. Bunu denemedim.

nebu

Alıntı yapılan: kazims - 06 Nisan 2021, 02:42:52
sitede yukarıda more yazan yere tıkla sonra rewards yazan yerden çıkan ekranda en alttaki rewards point bonus a tıkla açılan yerden 1200 rp seçersen günde ekstra 1200 rp gelir. otomatik tıklama yaparsan yada sen her saat tıklarsan

toplamda 100k yaparsan 100k satoshiye çeviriyorsun aynı yerde var bu çevirme

ama dediğim gibi rewards puanın 1200 olmalı ve her saat tıklamalısın yada otomatik tıklaması için 2500 FUN alacan capchasız açılacak. Sonra bir vps edinecen firefox eklentisini kuracaksın o 24 saat sürekli saat başı otomatik tıklayacak.

yada cep telefonlarında da otomatik tıklama apk sı varmış ona bakabilirsin. Bunu denemedim.

Ya da benim gibi raspberry alacaksın, 24 saat çalışacak :g

kazims

Alıntı yapılan: nebu - 06 Nisan 2021, 10:25:26
Ya da benim gibi raspberry alacaksın, 24 saat çalışacak :g

Birgünde madencilikte bu rasperryi anlat üstad

bilgilenelim

en sonunda banada aldıracaksın bir tane

RounderS

nebu

Alıntı yapılan: kazims - 06 Nisan 2021, 16:35:50
Birgünde madencilikte bu rasperryi anlat üstad

bilgilenelim

en sonunda banada aldıracaksın bir tane

Madencilik konusunda anlattım da önermiyorum kesinlikle. Yazık cihaza. Kendi kendini yemekten başka bir işe yaramaz :)

Sen de gaza gelip evinde fazla fazla makine varken alma üstadım. Ama benim gibi bilgisayarını çocuklara vermişsen ve ortada kalmışsan ufak tefek işleri halletmek için uygun bir çözüm olarak düşünebilirsin. Ancak şunu bilmek gerekir ki, bir masaüstü ya da dizüstü bilgisayarın yaptığı her şeyi yapamadığını görünce insanlar hayal kırıklığına uğruyor genelde ;)

kazims

Alıntı yapılan: nebu - 07 Nisan 2021, 09:21:27
Madencilik konusunda anlattım da önermiyorum kesinlikle. Yazık cihaza. Kendi kendini yemekten başka bir işe yaramaz :)

Sen de gaza gelip evinde fazla fazla makine varken alma üstadım. Ama benim gibi bilgisayarını çocuklara vermişsen ve ortada kalmışsan ufak tefek işleri halletmek için uygun bir çözüm olarak düşünebilirsin. Ancak şunu bilmek gerekir ki, bir masaüstü ya da dizüstü bilgisayarın yaptığı her şeyi yapamadığını görünce insanlar hayal kırıklığına uğruyor genelde ;)

Doğru diyorsun. Gereksiz masraf şu an için.

brkdmn

@kazims sitede 69 dan fun coin e girdim 2500 alınca direkt şimdi 4 hak gelecek mi günlük yoksa bekletmek mi gerekiyor tablodaki gün kadar , öyleyse bir 2500 daha alayım  (eht)