Freebitco - Her 60 Dk 0.00000003 BTC - 0.0097 BTC - Çarkıfelek - Lottery

Başlatan kazims, 10 Ocak 2017, 00:20:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nebu

Alıntı yapılan: kazims - 10 Temmuz 2021, 00:30:34
[spoiler][/spoiler]

@nebu yakaladık 5000 satoshi

Geçen hafta hep lottery çıktı. Bu hafta satoshiler geldi.

Yılmak yok, yola devam :y Çıkartacağız FUN tokenların acısını :g

manjimurai

https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

lucabrasi

Merhabalar, uzun zaman sonra döndüm bu siteye ve fun token alarak günlük 3 free çark elde ettim. Aktive olduğuna dair mail de geldi fakat Play now butonuna tıkladığımda site ana sayfasına atıyor. Sitede de bir türlü bulamadım nereden kullanabileceğimi bunları.

Teşekkürler.

Edit: ana sayfaya ilgili sekme geldi şimdi, kusura bakmayın.

kazims

halibo

Alıntı yapılan: lucabrasi - 16 Temmuz 2021, 11:58:56
Merhabalar, uzun zaman sonra döndüm bu siteye ve fun token alarak günlük 3 free çark elde ettim. Aktive olduğuna dair mail de geldi fakat Play now butonuna tıkladığımda site ana sayfasına atıyor. Sitede de bir türlü bulamadım nereden kullanabileceğimi bunları.

Teşekkürler.ı
Edit: ana sayfaya ilgili sekme geldi şimdi, kusura bakmayın.

fun token en az ne kadarlık alınıyor 50k alınırm

kazims

Alıntı yapılan: halibo - 30 Temmuz 2021, 22:13:04

fun token en az ne kadarlık alınıyor 50k alınırm

ben 2500 almıştım
hala aynı
ama alıpda yollarken 2500 2510 gibi rakam olmalı, 2500.22 gibi değil

virgüllü rakam istemiyor tam rakam istiyor

manjimurai

Alıntı yapılan: kazims - 31 Temmuz 2021, 01:27:05
ben 2500 almıştım
hala aynı
ama alıpda yollarken 2500 2510 gibi rakam olmalı, 2500.22 gibi değil

virgüllü rakam istemiyor tam rakam istiyor

dibin dibinde vla fun token . sirf preminyum icin alincak bi koine dondu :) Hoş Binancenin 3 ulkede islemleri durdurmasida etkiledi coinperi ama yapcak bisi yok
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

manjimurai

[spoiler]YOUR PERSONAL FUN TOKEN SAVINGS ACCOUNT

Earn up to 45% APY on your FUN tokens at FreeBitco!

Lock your FUN tokens to earn up to 45% annual interest on your tokens. At maturity, the tokens and interest will be credited back to your FreeBitco account.

You will not lose any Premium Membership Benefits by locking your tokens! The total balance of your locked savings will be considered when calculating your Premium Membership Benefits.

Choose the period that you wish to lock your tokens for below. The longer you lock your tokens for, the more interest you will receive.

LIMITED TIME PROMOTION: Earn 45% APY by locking your FUN for 15 days![/spoiler]

Funlari Stake et %45 verelim diyor . dalgami gecio bunlar yaf 😅

kazims

Alıntı yapılan: manjimurai - 06 Ağustos 2021, 12:46:11
[spoiler]YOUR PERSONAL FUN TOKEN SAVINGS ACCOUNT

Earn up to 45% APY on your FUN tokens at FreeBitco!

Lock your FUN tokens to earn up to 45% annual interest on your tokens. At maturity, the tokens and interest will be credited back to your FreeBitco account.

You will not lose any Premium Membership Benefits by locking your tokens! The total balance of your locked savings will be considered when calculating your Premium Membership Benefits.

Choose the period that you wish to lock your tokens for below. The longer you lock your tokens for, the more interest you will receive.

LIMITED TIME PROMOTION: Earn 45% APY by locking your FUN for 15 days![/spoiler]

Funlari Stake et %45 verelim diyor . dalgami gecio bunlar yaf 😅

binancede verdi geçenlerde aynı oranı

15 günlük 2500 FUN 2546 FUN olarak geri dönecekmiş.

Çevirmeyi etkileyecek mi acep ( You will not lose any Premium Membership Benefits by locking your tokens ) ( Cveap varmış zaten. Etkilemez diye )

Zaten boşta duruyor. Hiç olmazsa işe yarasın. Yapalım bari.15 günlük. Diğer günler daha az oranı.