Freebitco - Her 60 Dk 0.00000003 BTC - 0.0097 BTC - Çarkıfelek - Lottery

Başlatan kazims, 10 Ocak 2017, 00:20:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smbllr424

Alıntı yapılan: nebu - 23 Ağustos 2021, 16:50:43
Kursana tarayıcıya eklenti ;) 24 saat tıklasın kendi kendine. RP'ler başka türlü değerlenmez. Birikince de Satoshi yapıp çekersin. Raspberry almadan önce dizüstünü 24 saat açık bırakıyordum, şimdi çok şükür elektrik masrafı olmadan tıkır tıkır gidiyor :) Verdiğim parayı da çıkardı, üzerine birikiyor azar azar. Üstat @kazims VPS konusunda bilgili. Olmazsa sana ucuzundan bir vps ayarlasın ;)
@kazims ın anlattığıyla bu eklenti olayı aynı mı?

Yok mu bunun bir videosu linkini atsanız.

kazims

Alıntı yapılan: smbllr424 - 24 Ağustos 2021, 13:12:15
@kazims ın anlattığıyla bu eklenti olayı aynı mı?

Yok mu bunun bir videosu linkini atsanız.

videoya gerek yok zaten var mı bilmiyorum.

google faucetbitco  auto yazınca çıkıyor script mozillaya kuruyorsun. Sarı bitcoin işareti olan.

smbllr424

Alıntı yapılan: kazims - 24 Ağustos 2021, 21:17:29

google faucetbitco  auto yazınca çıkıyor script mozillaya kuruyorsun. Sarı bitcoin işareti olan.
ok

ferdi03

Alıntı yapılan: kazims - 24 Ağustos 2021, 21:17:29

Nerdeyse hepsi sarı.
eklenti linkini yada eklenti ismi tam olarak..

Yada ekran resmi atabilirmisin?

BySuat

76 satoshi kazanmak için ne yapmam gerekiyor. Az maliyetli şekilde nasıl halledebilirim bunu. Captca çözmeden kullanıyorum bir kaç yıldır. captca çözmemi isteyebilir mi tekrar?

kazims

Alıntı yapılan: BySuat - 26 Ağustos 2021, 14:19:09
76 satoshi kazanmak için ne yapmam gerekiyor. Az maliyetli şekilde nasıl halledebilirim bunu. Captca çözmeden kullanıyorum bir kaç yıldır. captca çözmemi isteyebilir mi tekrar?

üste yazıyor lottery alacaksın. multiplay oynuyacaksın falan

ama ne kadar istiyor ne kadar yapman lazım bilemiyorum.  Çok masraflı olur. En güzeli FUN token alıp çark çevirmek.

kazims

şaka gibi bu kesinti nedir ? @nebu

TRANSACTION FEES 0.00000070 BTC ( 70 satoshi )

Az önce güzel rakamlar gelince çekime ulaştık. 70 satoshi görüncede hemen talep ettik.

[spoiler][/spoiler]

manjimurai

Alıntı yapılan: kazims - 29 Ağustos 2021, 21:38:34
şaka gibi bu kesinti nedir ? @nebu

TRANSACTION FEES 0.00000070 BTC ( 70 satoshi )

Az önce güzel rakamlar gelince çekime ulaştık. 70 satoshi görüncede hemen talep ettik.

[spoiler][/spoiler]

100 k rewardsmi yptin baskan
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)