Genesis-mining - Bitcoin Madencilik

Başlatan tiki93, 10 Ocak 2017, 00:54:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlsberg

Alıntı yapılan: tiki93 - 05 Temmuz 2017, 01:06:03
odeme sayfasının ekran görüntüsünü atarmısınız bide sanırım eth min ödeme yükselmiş
Tamam geldi dün.şimdi sunu sormak istiyorum 3 paket var bende btc eth ve xmr . En büyük btc 350$lık paket. Şimdi btc yi dogecoin kazıyorum.eth min 0.1 xmr ise min 0.4 yolluyor galiba.ben poloniex e yolluyorum. Bu eth ve xmr yi neye çevireyim ki günlük yollama yapsın poloniex e. Cünkü xmr ve eth dogecoin kazamıyor galiba cünkü yok madenci atamasında. Xmr 0.4 olduğu icin 150 günde 0.4 ü biriktirebiliyorum. Mesela litecoin nekadar min göndermesi?

tiki93

bazı altcoinlerin min ödemesi yok veya çok düşük diye biliyorum alt coin ile pek uğraşmadığımdan bilemiyorum hangisini günlük yollar litcoin için şuan 0.001 min ödemesi

carlsberg

Kredi kartıyla aldığımda 1 ay bekletiyor ya o 1 ayda biriken 0.019 btc ve 0.1 eth var onları cüzdana gelemiyorum cüzdan adreslerimi yazdım ama gelmiyorlar.siparişlerimde bekliyor.ne yapmam lazım onlara siparişlerimde bekliyorlar öylece.

tiki93

32 gün oldu mu? 32 gün olduktan sonraki ilk ödeme yollandığında sizinkide yollanıcak diye biliyorum bide kazım gününe dikkat edin isterseniz bide burdan yazın https://www.genesis-mining.com/customer-service

carlsberg

Alıntı yapılan: tiki93 - 14 Temmuz 2017, 12:09:16
32 gün oldu mu? 32 gün olduktan sonraki ilk ödeme yollandığında sizinkide yollanıcak diye biliyorum bide kazım gününe dikkat edin isterseniz bide burdan yazın https://www.genesis-mining.com/customer-service
Evet 32 gün olmustur cünkü günlük btc veriyor 1 haftadır onlari doge olarak kazıyorum günlük doge hesabıma atıyor.

tiki93

desteğe yazmadan önce bir kendiniz toplayın ne kadar olmuş diye belki ödeme alt limitini yükseltmişlerdir bi kontrol edin sorun varsa eger desteğe yazarsınız

zihinkahvesi

@tiki93 hocam ilk paketten giriş sağladık bakalım. 30 usd 0.2t ile. Baya araştırdım sanırım en iyisin bu olsa gerek. Umarım üzülmeyiz ki üzülmeyeceğimizi düşünüyorum. Devamını da sağlayacağım bklm. Bol kazançlar.

tiki93

Alıntı yapılan: zihinkahvesi - 19 Temmuz 2017, 16:29:46
@tiki93 hocam ilk paketten giriş sağladık bakalım. 30 usd 0.2t ile. Baya araştırdım sanırım en iyisin bu olsa gerek. Umarım üzülmeyiz ki üzülmeyeceğimizi düşünüyorum. Devamını da sağlayacağım bklm. Bol kazançlar.
yatırımınız hayırlı olsun inşallah hepimiz bol bol kazanırız

kurtulus145

Bu sitedeki paketler acaba ömür boyu mu ve bu site ne kadar kazılan btc den ne kadar kesim yapıyor?

tiki93

sadece bitcoin ömür boyu diğerleri süreli btcde  USD 0.00028 per GH/s and day yani ghz başına 0.00028 gibi kesintisi var
Alıntı yapılan: kurtulus145 - 20 Temmuz 2017, 11:45:09
Bu sitedeki paketler acaba ömür boyu mu ve bu site ne kadar kazılan btc den ne kadar kesim yapıyor?