Bitgames - Faucet - Offerwalls - Raffle ( DEVİR KONUSU )

Başlatan buzz, 10 Ocak 2017, 03:08:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

buzz

15 dakikalık şahane bir anket.zamanı olan kaçırmasın
dryverless ads (offerwalls ta en altta ki) tüketici konuları hakkında.google ve apple hakkında sorular geliyor.
anket bitince ödeme hesaba anında yansıdı  (p)

Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

Tigro

Unfortunately you are currently blocked from completing surveys.

Maalesef anket doldurmaktan engellendiniz

buzz

Alıntı yapılan: Tigro - 09 Şubat 2017, 21:09:36
Unfortunately you are currently blocked from completing surveys.

Maalesef anket doldurmaktan engellendiniz
önce ki denemelerinde banlamışlar sanırım seni.ama sadece o sitenin anketlerindedir ban
diğer offerwalls sitelerinde devam edebilirsin

aldığım son ödemenin kanıtını paylaştım  ($$)
site ödemelerine sorunsuz bir şekilde devam ediyor
https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/bitgames-odeme-kanitlari/msg460284/#msg460284
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

buzz

Albatros

En güzel faucet sitesi umarım böyle devam ederler..

ikose

Benim ödememde gelmiş

Bitcoin Direct Cashout   205000   (p)

buzz

Alıntı yapılan: ikose - 19 Şubat 2017, 03:14:05
Benim ödememde gelmiş

Bitcoin Direct Cashout   205000   (p)

hayırlı olsun modum  :)

Grimwood

Merhabalar, tavsiyenizle üye olmuş bulunmaktayım. Fakat Kiwiwall,Persona.ly,Adscend,AdGetmedia,Pollfish ve dryverless offerları bende gözükmüyor ve haliyle sat. kasmakta baya zorlaşıyor. Diğer offerlarda neredeyse hiçbir şey çıkmıyor. Vpn kullanmakta istemiyorum. Ne yapmalıyım, teşekkürler :)

buzz

Alıntı yapılan: Grimwood - 20 Şubat 2017, 12:37:46
Merhabalar, tavsiyenizle üye olmuş bulunmaktayım. Fakat Kiwiwall,Persona.ly,Adscend,AdGetmedia,Pollfish ve dryverless offerları bende gözükmüyor ve haliyle sat. kasmakta baya zorlaşıyor. Diğer offerlarda neredeyse hiçbir şey çıkmıyor. Vpn kullanmakta istemiyorum. Ne yapmalıyım, teşekkürler :)

öncelikle üyelik için teşekkürler

offerlarda Pollfish ve Tap research siteleri şimdilik Türkiye'ye anket açmıyorlar malesef.bunları şu an için takip etmesek te olur.belki ileri ki zamanda açabilirler
diğer offerlar için genel olarak her hangi bir kısıtlama yok.kişisel profilimiz (yaş,cinsiyet,aylık-yıllık kazanç gibi) göz önünde bulundurularak ankete kabul ediliyoruz veya edilmiyoruz
anketlerin veya diğer offerların belirli bir kullanıcı kotası oluyor ve bu kota dolduktan sonra yayından kaldırılıyor.bu yayın süresi içinde yakalamak ve profilimiz uygun olduğu taktirde doldurmamız gerekiyor.melesef çoğu offerdan profilimiz uymadığı için ya yarıda atılıyoruz ya da hiç giremiyoruz
buraya kadar yeni başlayanlar için offerlar hakkında kısaca bilgi vermek istedim  :)

burada sonrası için yorum olarak ; valla @Grimwood hocam bende 1 haftayı geçti ne anket ne başka bir şey yakalayamıyorum
zaman zaman girip kontrol etmekte fayda var.bazen önceden kabul etmeyen offerları da deneyebilirsiniz.kota dolmadığı taktirde profili genişletebiliyorlar (daha önce başıma geldi)
vpn ile bir çoğuna girip hatta tamamlayıp ödülü alabiliriz ancak kesinlikle tavsiye etmiyorum.çok yüksek ihtimale banlanabilirsiniz
bunların dışında bol kazançlar olsun demekten başka bir şey gelmiyor şimdilik aklıma
hafta içi çok vakit bulamıyorum offerları kovalamak için.elimden geldiğince bulduklarımı da burada haber vermeye çalışıyorum

Grimwood

Cevabınız için teşekkür ederim hocam, sanırım hesabım yeni olduğundan doğrulanması gerekiyor. İlk açtığımda doğrulama gerekli diyordu. Bazı offerların gelmemesinin sebebi o olabilir. 1 haftadır bitfun olsun bonusbitcoin olsun iyi kazanç sağlamıştım offerlardan, bu aralar kesat bakalım artık  :-[ tekrar teşekkür ederim  :)