Bitgames - Faucet - Offerwalls - Raffle ( DEVİR KONUSU )

Başlatan buzz, 10 Ocak 2017, 03:08:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sb1299

Alıntı yapılan: Grimwood - 20 Şubat 2017, 13:25:04
Cevabınız için teşekkür ederim hocam, sanırım hesabım yeni olduğundan doğrulanması gerekiyor. İlk açtığımda doğrulama gerekli diyordu. Bazı offerların gelmemesinin sebebi o olabilir. 1 haftadır bitfun olsun bonusbitcoin olsun iyi kazanç sağlamıştım offerlardan, bu aralar kesat bakalım artık  :-[ tekrar teşekkür ederim  :)
doğrulama gerekli olan offera gir örneğin peanutslab.must be verify yazacak oraya tıklayıp doğrulama yapılmasını iste.ya telefonuna msj gönderecekler doğrulama için yada hiçbirşey yapmadan tüm anket sayfalarını açıcaklar.daha önce vpn kullanmadıysan ve günlük kazancın çok fazla değilse örneğin 1milyon sat vs hemen açarlar sms göndermeden

buzz

Wannads anketi.19360 satoshi ödül  ($$)
spor alışverişi ile ilgili.daha da açık yazmak gerekirse,anketi spor ayakkabı alışverişi üzerinden tamamladım.5 dakika sürdü  (p)

Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

buzz

Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

buzz

ikose

Gece istediğim ödemeyi sabah göndermişler
100,000 Satoshi  (p)

buzz

hayırlı olsun @ikose modum  ($$) güle güle harca  :g

srcn86k

bu sitenin mantıgı ne arkadşalar

buzz

Alıntı yapılan: srcn86k - 12 Mart 2017, 21:37:02
bu sitenin mantıgı ne arkadşalar

elimden geldiğince konuda açıklamaya çalıştım
offerwalls sitelerinde açılan görevleri,anketleri yapıp satoshi kazanıyoruz
ayrıca saatte bir anasayfa da ki madenciye tıklayarak satoshi topluyoruz

buzz

bir süredir hiç anket yapamıyorum
açık olan anketlerde de beni samplicous.us sitesine yönlendiriyor ama burada da bağlantı gizli değil diye uyarı alıyorum site açılmıyor.
eskiden clixcense kullanırken samplicious anketlerini sürekli yapardım,sorun yoktu
acaba sorun sitede mi yoksa bende mi arkadaşlar  ??? herhangi bir siteden samplicous anketi yapabilen var mı?

illisionist

clixcense'de samplicious anketleri geliyor ara sıra, burada hiç uğraşmadım
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."