Bitgames - Faucet - Offerwalls - Raffle ( DEVİR KONUSU )

Başlatan buzz, 10 Ocak 2017, 03:08:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

buzz

Alıntı yapılan: illisionist - 12 Mart 2017, 21:53:31
clixcense'de samplicious anketleri geliyor ara sıra, burada hiç uğraşmadım
bende bağlantı hatası veriyor samplicous. sebebini anlamadım bir türlü
belki de benim bağlantı ayarlarımla alakalıdır, bilemedim  ???
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

illisionist

daha dün mü, evvelsi gün mü clixcense'de samplicious anketi doldurdum ben, ama dediğim gibi burada denemedim hiç
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

buzz

Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

socrates0025

SORRY YOU CANNOT USE THE FAUCET UNTIL YOUR FREE SATOSHI TO EARNED SATOSHI IS FIXED. uyarısı veriyor ve madenci olayı çalışmıyor bende neden acaba?

buzz

Alıntı yapılan: socrates0025 - 22 Mart 2017, 16:33:18
SORRY YOU CANNOT USE THE FAUCET UNTIL YOUR FREE SATOSHI TO EARNED SATOSHI IS FIXED. uyarısı veriyor ve madenci olayı çalışmıyor bende neden acaba?
faucet ten kazanmaya devam etmek için, offer sitelerinden kazanç sağlamanı söylüyor.bir anket ya da bir görev yapabilirsin.bu şekilde belli bir miktar satoshi toplayınca yine faucet açılacaktır.bol kazançlar @socrates0025

buzz

uzun zamandır anket yapamıyordum.şimdi yakaladım bir tane  ($$)

dryverless anketi. 29250 sat.değerinde. alışverişler hakkında.ödül anında hesaba yansıdı

buzz

buzz

bluelabelowl

Offerwall'a Arkadium Games eklenmiş. Oyunlardan herhangi birini 1 dk oynadığınızda 200 points/satoshi veriyor.
Denemek isteyen olursa Arkadium Games

buzz

Alıntı yapılan: bluelabelowl - 09 Nisan 2017, 13:36:39
Offerwall'a Arkadium Games eklenmiş. Oyunlardan herhangi birini 1 dk oynadığınızda 200 points/satoshi veriyor.
Denemek isteyen olursa Arkadium Games

aynen bende şimdi oyunları deniyordum  :)
solieter oyunlar var.bu tür oyunları severim ben zaten.hem 200 satoshi ödül veriyor hem de yüksek puan alıp sıralamaya girerseniz 15.000-50.000 arası ödüller dağıtıyor
henüz beta aşamasında olduğunu eklemişler.daha fazla oyun ekleneceğini belirtiyorlar

Edit = arkadium games betadan çıkmış durumda.oyunlarda 1 dakika zaman geçirdiğiniz takdirde 50 satoshi ödül veriyor.8 adet oyun mevcut