Familyclix.com - (SCAM)

Başlatan halibo, 11 Ocak 2017, 20:07:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halibo

kazancın yüzde seksenine çekim izin veriyor 15.20 usd balansımdan 11.5 çekime izin verdi, çıkan yazı şu

FamilyClix'i% 100 istikrarlı tutmak ve gelecekteki ödemeleri garanti altına almak için, ödemeler bugünün gelirlerine ve ödemelerine göre ayarlanır; bugün maksimum% 80.9'luk nakit para birimi yapabilirsiniz.

delihan

Anladım şuan için bir sorun yok gibi görünüyor 40 tane pack aldım bilgilendirme için çok teşekkür ederim iyi kazançlar diliyorum

halibo

Alıntı yapılan: halibo - 17 Aralık 2017, 13:27:18
kazancın yüzde seksenine çekim izin veriyor 15.20 usd balansımdan 11.5 çekime izin verdi, çıkan yazı şu

FamilyClix'i% 100 istikrarlı tutmak ve gelecekteki ödemeleri garanti altına almak için, ödemeler bugünün gelirlerine ve ödemelerine göre ayarlanır; bugün maksimum% 80.9'luk nakit para birimi yapabilirsiniz.

yukardaki ödemem geldi, bu pazar 19 dolar balansdan çekimimin yüzde yüzünü onayladı

mahocan

22 Aralıktan beri ödemem gelmedi. Hiç bu kadar uzamadı.

halibo

Alıntı yapılan: mahocan - 01 Ocak 2018, 16:42:07
22 Aralıktan beri ödemem gelmedi. Hiç bu kadar uzamadı.

benimde 10 günde geldi,  heralde yılbaşı nedeniyle, yada %20 ofer şartı gelince yatırımlar azaldı, kendi ayaklarına sıktılar

halibo

Dash ve Doge'yi kabul ediyoruz!
Merhaba beyler.

1 Ocak 2018'den itibaren Dash ve DogeCoin'i kabul ediyoruz!

10 Ocak'a kadar tüm Dash ve Doge mevduatlarına% 20 bonus veriyoruz. Örneğin, 100 TL yatırırsanız, satın alma bakiyenize 120 TL alırsınız.

Her iki bozuk para da çekiliş için% 0 çekilme ücreti ile mevcuttur

Yeni yıl mutlu ve mutlu kazananlar
Maria ve Juan

mahocan

Beklediğim ödeme bugün geldi.

halibo

18 dolarlık ödemem 15 günde ancak geldi, yeni çekimimin yüzde ellisini onayladı, 4 adet dr satmıştım ondanmı bilmiyorum çekimi düşük tuttular, bu arada geçen ay  7-8 adet sistemin sattığı 1.5 dolarlık dr almıştım 2.80-2.70, gibi fiyatlardan sattım, sanki karlı bir iş :g

mehmetbars

Site ödemelerde çok büyük kısıntılara gitmeye başladı. -200 içerdeyim . Yatırım tavsiye etmiyorum.  :n

halibo

evet roi sistemi geldi,çekimin yüzde 40-50 sine düştüm 20 dolarlık talebimin 8-9 doları geliyor, ama  ödemelerde sıkıntı yok bir haftaya ödeniyor