Familyclix.com - (SCAM)

Başlatan halibo, 11 Ocak 2017, 20:07:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehmetbars

Avgleri iyice düşürdüler. Sistem iyice tıkandı. Yatırım tavsiye etmiyorum !  (red) (sinir) :n

halibo

Alıntı yapılan: mehmetbars - 02 Şubat 2018, 00:47:31
Avgleri iyice düşürdüler. Sistem iyice tıkandı. Yatırım tavsiye etmiyorum !  (red) (sinir) :n

evet avg ler neobux ve twickerz deki gibi düşük seviyelere indi, :X artık çoğu ptc rr den zarar ettiriyor kazanmak için dr şart

mehmetbars

Alıntı yapılan: halibo - 02 Şubat 2018, 10:33:55
evet avg ler neobux ve twickerz deki gibi düşük seviyelere indi, :X artık çoğu ptc rr den zarar ettiriyor kazanmak için dr şart

Hocam son 2 aydır diplerdeyiz. Yatırım yaptık o kadar şimdi çıkamıyoruzda. sıkıntı büyük. Kar bırakıyor mu sizin son aylarda ?

halibo

edit

mahocan

Nerdeyse tüm yatırımı payza ile yapmıştım. Payzanın durumundan dolayı para çekemiyorum.  Btc ile azar azar yatırsam yatırdığım kadar çekebilirmiyim yoksa payza ile yatırdığım paradan fazla mı olmalı. Bilgisi olan var mı?

atLL

crowd funding etkinliklerine katilan arkadaslar varmi? bir miktar yapmayi dusunuyorum oneriniz nedir?

mahocan

Yakın zamanda ödeme alabilen var mı? Benim ödeme talebi 10 günü geçti ödeme gelmedi.

atLL

hesabimi kapatmislar destek kisimina ulasamiyorum benimle ayni durumu yasayan var mi?

halibo

önerilen siteler listesinden çıkarılabilr :n

Ufuko

Alıntı yapılan: halibo - 14 Şubat 2019, 13:04:56
önerilen siteler listesinden çıkarılabilr :n
Yerine bizi alın  :PP   :D
Yeni Siteler bölümü daha aktif sanki vaz geçtim kalsın orada  :D (Sanki taşıyorlardı da biz istemiyormuşuz gibi, gelin güvey oldum  :DD )