PTC Soru-Cevap

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2010, 03:50:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: kekau - 07 Şubat 2016, 19:42:37
Sağolun ozaman hemen açıyorum 2 adet gmail birde ne kadar zaman içerisinde belli bir düzeye gelebilirm yani sen nekadar sürede geldin tahmini?
Forumda açılan siteleri (yeni siteler - önerilen siteler ) , ödeme kanıtlarıı incelersen kendin karar verebilirsin sanırım buna.
Hemen kazanmaya başlamak istiyorum, vaktim de çok diyorsan Bitcoin konusuna ve Minutestaff ağırlık kazandıran sitelere ağırlık vermelisin.
Ama önce konulara bakın.
takıldığın konularda konulardan soru sor.

ptcsite46

@kekau öncelikle neobux, clixsense ve anket sitelerinden üyelik aç... Diğer sitelerden bişey beklemeden tık. Amacın siteleri tanı hangisi scam olmaya yatkın olur hangisi dayanır onu bi gözün kesmesi lazım. Daha sonra risk alırsın. Ben ilk yıl 4 siteye aniden daldım scam falan bilmeden baya bi zarar ediyordum beni Buxbery diye bir site ve Clixsense kurtardı. 2. Yıl kar ettim. Bakalım 3. Yıl ne olacak. Pusuda bekliyorum öle rastgele dalmıyorum:)

erenyener

Dostum öncelike foruma hoşgeldin.

Ben bu işe başladıgımda çok gençtim. 0 yatırımla hatrı sayılır ödemeler almaya başladım. İkose modumun önerdiği taktikleri birebir yapabilirsin. Benimde bir taktiğim var onuda paylaşayım dedi :)

1- Yandex.Toloka kullan. Yandex toloka basit görevler yaparak para kazandıgın bir platform. w8ben formunu doldurmada birebir yardımcı olabilirim. Ben bu şekilde başladım.
2- Social exchange sitelerine yatırım yapabilirsin. Türklerinde kurmus oldugu birçok social exchange sitesi var. Ben böyle başlamıştım. Tolokadan kazandıgım parayı buraya atarak vip almıs ve bonuslarla kazanç elde etmiştim. Türkiyede socialtakipci ve takiple kazan çok yoğun ilgi görüyor ve ödeme konusunda hiçbir sorunları yok.
3- Sitelere yatırım yapmadan önce 2 kere dusun. Özelliklede bitcoin sitelerine.
4- Bitcoin musluklarını gezip kazana bilirsin. Elbette burdan kazanç sağlaman emeğin ve geçirdiğin vakite bağlı.

Ben bu işi 0 yatırımla böyle başladım. Öğrenci harçlığımı böylelikle çıkartıyorum. Sanada öneririm :) 3 kurusmus 5 kurusmus deme her zaman azdan başlicaksın ki çoğu kazanasın :)

kekau

Alıntı yapılan: erenyener - 07 Şubat 2016, 20:12:35
Dostum öncelike foruma hoşgeldin.

Ben bu işe başladıgımda çok gençtim. 0 yatırımla hatrı sayılır ödemeler almaya başladım. İkose modumun önerdiği taktikleri birebir yapabilirsin. Benimde bir taktiğim var onuda paylaşayım dedi :)

1- Yandex.Toloka kullan. Yandex toloka basit görevler yaparak para kazandıgın bir platform. w8ben formunu doldurmada birebir yardımcı olabilirim. Ben bu şekilde başladım.
2- Social exchange sitelerine yatırım yapabilirsin. Türklerinde kurmus oldugu birçok social exchange sitesi var. Ben böyle başlamıştım. Tolokadan kazandıgım parayı buraya atarak vip almıs ve bonuslarla kazanç elde etmiştim. Türkiyede socialtakipci ve takiple kazan çok yoğun ilgi görüyor ve ödeme konusunda hiçbir sorunları yok.
3- Sitelere yatırım yapmadan önce 2 kere dusun. Özelliklede bitcoin sitelerine.
4- Bitcoin musluklarını gezip kazana bilirsin. Elbette burdan kazanç sağlaman emeğin ve geçirdiğin vakite bağlı.

Ben bu işi 0 yatırımla böyle başladım. Öğrenci harçlığımı böylelikle çıkartıyorum. Sanada öneririm :) 3 kurusmus 5 kurusmus deme her zaman azdan başlicaksın ki çoğu kazanasın :)
Bitcoin Muslukları Derken Yeniyim Pek Anlamadım

erenyener

Bitcoin dağıtımı yapan musluk siteleri var ingilizcede faucet diye geçer. Belirli süre aralıkları içinde sana bitcoinin en kucuk birimi olan satoshiyi verirler. Daha detaylı örenmek istiyorsan Diğer siteler> Bitcoin bölümüne bakabilirsin.

bilalyuzugullu

çok kazanılıyor eski bilgi, para kazanılmıyor yeni bilgi, ayrıntılar için konuyu komple inceleyebilirsiniz :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: kekau - 07 Şubat 2016, 17:38:15
Neden Öyle Dediniz İnternette Çok kazanılıyor deniyor merak ettim?

Sistemde uzun bir süredir yatırımcılar değil, yatırımcıların upline ları kazanıyor.
Yani çok kazandırıyor diyenler, sizin yatırımınızdan gelecek ref komisyonunun peşinde olanlar. Evet onlar kazanacak, bu doğru ;)

Yatırımınızdan onlar kazanacak. Ama siz yatırım yapıp öyle bekleyeceksiniz.

Demek oluyor ki, evet birileri için çok kazandırıyor, birileri için de kazandırmıyor.
Siz yatırım mı yapacaksınız ? yoksa yatırım yapacak refler mi bulacaksınız ?
Buna göre kazanıp kazanamayacağınıza kendiniz karar verin :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 07 Şubat 2016, 15:01:44
Sorum bu değil sayın yönetici  :D
Zaten açılıyor yeni siteler.
Sürekli kapanan siteler olmasına rağmen yine yeniden açılıyor.
Yeni site açanların hepsi mi genç tecrübesiz girişimci  :P
Arkadaş ilk defa sormuyor bu soruyu ve son da olmayacak 
Mesela siz düşünmediniz mi bir ptc açmayı  :g

Tabii ki hepsi tecrübesiz değil.
Akıllanmayan da var,
bu sefer aynı hatayı yapmayacağını düşünen de var,
amacı zaten iyi olmayanlar da var.
Birkaç farklı sebeple de açılan bir sürü site var aslında ama, kimsenin aklına karpuz kabuğu da düşürmeyelim şimdi :)

hyperbeast

Arkadadaşlar merhaba bugun sizlerden dogru düzgün bir ptc sitesi önerisinde bulunmanızı rica ediyorum günlük 1- 2 saat ayırabilirim ve yatırım yapmayı düşünmüyorum aslında ptc siteside olamyabilir ama sağlam olsun sağlamdan kastım ben mesela bi siteye giriyorum anket yap diyor yapıyorum parayı vermiyor böyle şeyler olmayan düzgün bir site önerisi bekliyorum lütfen yardım

ibrhmsny

Foruma hoşgeldiniz.
Anket ve görevler için clixsense var