PTC Soru-Cevap

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2010, 03:50:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: neon - 24 Nisan 2014, 23:44:23
Bu sitelere farklı ülkelere ait proxy adresleri kullanmam ve ülke değişiklikleri sırasında bu sitelerin sayfalarını açık unuttuğumdan dolayı hesaplarımın engellenmiş olduğunu tahmin ediyorum. Soruna ilişkin ekran görüntüleri aşağıda  yer almakta.

Bunlar login ekranları, aynı kullanıcı ismiyle girememeniz kadar doğal birlşey olamaz.
Kayıt olamıyorum demişssiniz. Kayıtta nasıl bir bilgi alıyorsunuz da kayıt olamıyorsunuz ?

neon

Donkeymails proxy nosu değiştirsekte sadece 1 hesaba kayıt izni veriyor. Donkeymailse almanya proxy nosu ile yeni bir kayıt yaptırabildim. Çok şükür artık bir hesabım var.

Ancak Cashnhits te de aynı yöntemi denememe rağmen sorun devam ediyor. Ekran görüntüsü şu şekilke

hakanatik01

Farklı bişi deneyin şimdi dediği hatada "Son 24 saat içinde bu IP adresine sahip bir kullanıcı zaten bunu kullanmış" Proxyle uğraşmadan modem aç kapa yaparak üye olmuyormusunuz ?

neon

Browser cache-cookie temizliğinin çok faydası oldu. Çok teşekkür ederim. Cashnhits ve diğer yasaklandığım sitelere de artık tekrar üye olabildim.
Proxy değişikliği ile bir siteye örneğin 3 farklı ülkeden 3 farklı kullanıcı adı ile üye olabiliyorum. Böylelikle bir üyelik ve 2 referans oluşuyor. Böylelikle kazanç daha da artıyor. Bu yöntemi 3 gündür kullanıyorum. Şimdilik pek fazla bir sorun yok gibi görünüyor. Bu yöntem ilerde sorun yaratır mı. Ödeme konusunda veya başka konularda ?

hakanatik01

Yakalanırsan ödeme alırken banlanırsın tabiki :)
Zaten büyük sitelerde proxy ile üye olmana direkt izin vermiyor ayuwage,pro,neo,clixsense gibi :) buna izin veren çok incelemeyenler genelde günlük kazancı düşük olan siteler çünkü proxy kontrolüde belli bir para ayırmayı gerektiriyor sitelere yoksa proxy'nin yakalaması zor değil bazı adminler bu parayı vermek istemiyor :)

neon

Dediğiniz gibi büyük siteler bu konuya daha ciddi yaklaşıyor. Banlandığım sitelerde zaten büyük sitelerdi. İnşallah ödeme alırkende bir sorun oluşmaz. Açıklamalarınız  için teşekkür ederim arkadaşlar.

Coulers79

Tıkına yazık, uğraştığına değmez. Multi üyelikle bir hak iddia edemezsin.

neon

Ptc sitelerinin güvenilirliğini kontrol edebileceğimiz sağlam bir kaynak var mı acaba ? Örneğin Gladbux dan uzun zamandır ödeme bekleyen arkadaşlar var, ümidi tamamen kesmisler gibi. Sitelere üye olurken payment proof lara bakıyoruz , son zamanlarda ödeme yapılmışsa veya yapılan yorumlar olumlu ise üye oluyoruz.  Bu tür siteleri nasıl sağlam bir şekilde kontrol edebiliriz ?

hakanatik01

Kontrol edemezsin çünkü hiçbirsitenin garntiside olmuyor maalesef ama refback siteleri falan var daha hızlı ödeme limitine gelebildikleri için onalrında %100 doğruluk oranları yok ama en azından sizden önce ödeme limitine gelme olasılıkları daha fazla , ..Kullanılan sitelere bizim forumdada paylaşılıyor gladbux uzun zamandır scamdı bizde de :P :)  Ödeme kanıtlarıda 1.derecede gösterge değildir kriterlerden biridir sadece adminlerin kanıt eklemesi zor değil o kısımlara ;) Bir siteye girmeden önce en önemlisi benim açımdan admin hakkında bilgi sahibi olunması bilindik scammer adminlerin siteleri 1-2 ödeme sonrası yok olup gidiyor;

neon

Anlaşılan ptc işinde ne olacağı kesin değil. Peki net den kazanç yöntemlerinden hangisi en sağlamı. Örneğin youtube den kazanç imkanı var. Youtube de bir kanal oluşturuyorsun ve izlenme miktarına göre para kazanıyorsun. Bu yöntemdede sorun kanalın, fazla ziyaret edilmemesi. Youtube den bir kanal oluşturdum 1 ay önce , kanalda 35 tane video var, ama izlenme sayısı hala 5  :)