PTC Soru-Cevap

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2010, 03:50:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: maximilyanus - 28 Nisan 2014, 00:31:46
tsekkurler ...
bir de ref kiraladığımızda yada aldığımızda yine de  reklam tıklamak zorundamıyız...

Genelde tüm sitelerde evet, ama zap ve fuse için alternatif söylemler duyduk. tıklamayı kaçırıp da ref geliri işlediğini söyleyenler oldu.
Ama denemek istemez kimse.
Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlar.

maximilyanus

Peki ben tıklamadığım günler sadece ref gelirinden mi mahrum kalırım yoksa kazandıklarım da gider mi.Ya da 3 gün tıklamadım 4 gün tıklasam ref geliri dewam eder mi
??

[spoiler]PEKİ BEN TIKLAMADIÐIM GÜNLER SADECE REF GELİRİNDEN Mİ MAHRUM KALIRIM YOKSA KAZANDIKLARIM DA GİDER Mİ. YA DA 3 GÜN TIKLAMADIM 4 GÜN TIKLASAM REF GELİRİ DEWAM EDER Mİ
??[/spoiler]

hakanatik01

Caps look tuşunu kapayabilir misin ?
Kazandıkların hiçbir zaman gitmez tıklamdığın günlerde ref kazancını alamıyorsun, 3-4 güne bakmıyor ,günlük baz alınıyor ,toplu gelen birşey olmaz yani :)  ;

maximilyanus

Her şey için  tesekler de bu caps look takıntısı nedir acaba??? açıkmış kusura bakmayın erindim silmek için inat değil..

[spoiler]SEY İÇİN TESEKLER DE BU CAPS LOOK TAKINTISI NEDİR ACABA??? AÇIKMIŞ KUSURA BAKMAYIN ERİNDİM SİLMEK İÇİN İNAT DEÐİL..[/spoiler]

hakanatik01

Düzenliyorum sizin için umarım tekrarı olmaz ,yazarkende dikkat edin capslook açık/kapalı  anlaşılması zor olsa bile büyük karakter /küçük karakter ayrımı yapabileceğinizi düşünüyorum bunun için yazarken yazdıklarınıza dikkat etseniz yeterli ...

1.si Sorularına cevap alamayacaksınız bu şekilde devam ederseniz 2.si bu tarz devam etmekte inat olsun /olmasın  mesajda atamayacaksınız, forum kuralı takıntı değil; Kuralları okudunuz mu acaba ?

boradj6

son donemlerde ptc sitelerinde para istediginizde kesinti yapıyor asıl nedeni merak ettim bide fusebux,ojooo,probux ta  kesinti yapmayan yada daha az kesinti yapan başka bir ödeme kanalı varmıdır  payza egopay neteller  gibi deneyeniniz oldumu acaba...

hakanatik01

Benim bildiğim;
Değişiyor bu konu kimisi para işlemcilerinin kesintilerini üstüne alıyor kimisid e banane parayı kim alıyorsa o ödesin diyor o yüzden kesintiler oluyor birde para işlemcinin üyelik tipine göre  kesintiler oluyor yada bizleri satıcı gibi gösterdiklerinden dolayı kestikçe kesiyor..Egopay (gördünmü kaç) /Payza (bence en iyisi) Neteller hiç kullanmadım :) ama dediğim gibi değişyor sitelere görede kimisi ilk para çıkışında paypala %3 kesiyorum diyor(paypalın kesintisi hariç ) payzaya %7 mesela bunlara da bakman lazım ;

Ödeme istemeden önce forumdaki ödeme kanıtları kısmına bakarsan aslında görebilirsin hangisinden istemek daha karlı...

Coulers79

Bunlar reflerimizin yaptıkları yatırımlardan kazandığımız komisyonlar mı? Yakınlarda biri neden iptal edilmiş?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 29 Nisan 2014, 02:52:43
Bunlar reflerimizin yaptıkları yatırımlardan kazandığımız komisyonlar mı? Yakınlarda biri neden iptal edilmiş?

Evet purchase olanlar yatırım komisyonu ama her yatrımdan yok komisyon.
Muhtemelen üye banlanmış ya da dispute açmıştır.

neon

Listede bildiğiniz SCAM siteler var mı ?

yougetprofit
cashcamel
eveningstarptc
dollarsignup
probux
fridaypaydays
relax-ptc
happyclix
ayuwage
likesasap
paidtoclick.in
cashons