PTC Soru-Cevap

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2010, 03:50:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 18 Ocak 2014, 21:48:29
ah  (eht) ah duyanda refleri salalı 1 sene oldu sanacak :))  25 RR var sayfa başı  (eht)  :))  (yvr)   :))

Walla mı yaw :))

Kafamdan çıkarmışım demekki RR leri :P
Cidden 50 hatırlıyorum :D

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 18 Ocak 2014, 21:52:20
Cidden 50 hatırlıyorum :D

muhtemelen silks le karıştı :))  fazla siteye takılmak  (eht) lara göre diil demekki :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 18 Ocak 2014, 21:56:07
muhtemelen silks le karıştı :))  fazla siteye takılmak  (eht) lara göre diil demekki :))

Az tutuyoruz yahu işte :D
Eskileri hatırlamıyoruz :D Bir (eht) için önemli olan kafadakini az tutmak :D

Yaa adam DR sayfasını 100 lük, RR sayfasını 25 lik yapmış :)
Başından anlamak lazımdı :)Almayın diyor işte :P

crazefa

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 18 Ocak 2014, 21:43:09

Ayrıca sitelerinizi bence toparlayın.
USA 2 kere girmişssiniz.

usa 2 kere derken ne demek istedin kardeşim anlamadım k.bakma. thebux,earnon scam hemi.vay başıma gelinler :D (hydr).yok 110 ref var sayfada 50 dene değil 25 tane

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: crazefa - 18 Ocak 2014, 22:12:05
usa 2 kere derken ne demek istedin kardeşim anlamadım k.bakma. thebux,earnon scam hemi.vay başıma gelinler :D (hydr).yok 110 ref var sayfada 50 dene değil 25 tane

turkptcsiteler

üstten 9 , alttan 5 inci banner ...

crazefa

o nasıl bir dikkattir ya :D. helal olsun valla. bizimkili acemilik bunu dahi ite kaka yapabildim

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: crazefa - 18 Ocak 2014, 22:16:58
o nasıl bir dikkattir ya :D. helal olsun valla. bizimkili acemilik bunu dahi ite kaka yapabildim

Ojooo da RR sayfasını unutmuşum ya, durumu eşitlemeye çalışıyoruz çaktırma ;) :D

crazefa

drclix kullanan varsa refi olabilirim az önce duydum o siteyi :).

bilalyuzugullu

FuKaGa

Merhabalar internette dolaşırken okudumda bazı kişiler firefoxda aynanda sekmelere açıp 6-7 tane rekalam aynı anda tıklayabiliyormuşuz ben dendim yapamdım böle bişey varmı acaba tek tek tıklamakla en az 3 site için 1 saat harcıyorum