PTC Soru-Cevap

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2010, 03:50:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Upline kimdi ki :P :) yardımcı olmadımı diye merak ettim sadece dediğim gruplardan geldiysen daha iyi kazanbilmen için  her türlü sorunu sorabilirsin ona yardımcı olacaktır :PP

reklamlar sürekli gelebilirde hiç gelmeyebilirde sürekli kontrol etmen kazancını etkileyecektir;Kredileri paraya çevirme diye birşey yok  kredinin hemen yanında zaten kazancında yazar  5$ olduğundada ödemeni istersin;
Total Earned Credits:   100000 AyuWage Credits   = $bilmem kaç $ şeklinde;

birde bu soruları bence
Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 26 Mayıs 2014, 01:02:56
http://www.gelirkapisi.com/yeni-siteler/ayuwage/
bu kısımdan sorman daha iyi olur ...

nouma26

Hakan ın dediği sayfada konu tanıtımında  ilk mesajda yeterince detaylı anlattığımı düşünüyorum.Dün de Hakan , Ender ve Bilal  hoca Ayuwage sayfasını gösteren linkler verdi.O sayfaya baktınız mı ?

Upline ı ben değilim  :PP

enderege

Alıntı yapılan: nouma26 - 26 Mayıs 2014, 17:50:29

Upline ı ben değilim  :PP

Osssunn... İçimizdeki ayuwageci bi sen varsın. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

malatyadetay

kusura bakmayın arkadaşlar forumda daha 10 gün oldu hemen hemen takılmaya başlayalı alışamadım fazla o nedenle buradan yazdım
kurallara riaytet etmeye çalışacağım zamanla
ayuwage'de anladığım kadarı ile kredi olayı önemli sadece..
şu anda 600 kredim oldu bakalım artık ne zaman dolacak 100 bin kredi...
kusura bakmayın özür..

hakanatik01

Upline kim bilmem ben o yüzdne yazdım hocam bana PM atmıştı ben referans gruplarından üye ol daha kazançlı çıkarsın dedim sadece :) Mesajlarım dikkate alınmıyor demekki cevap yazmam artık baane küstüm :))
bu işlerde yeni olduğu için para biriktirmesi lazım diyerek o konuya yönlendirdim , ama tercih etmemiş demekki :) kendi bilir artık yapacak birşey yok..

@100bin değil 10bin yeterli ödeme almak için 100bin birikmez :) Yanlız dediğimiz konuyu oku bir kere daha yada dediğim gibi upline'dan (üye olduğunuz kişidir) yardım iste çünkü  Ayuwage biraz nazlı bir site banlanırsın sonra ne olduğunu anlamazsın bile bazı kuralları var onlarda konuda yazıyor ;)

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: malatyadetay - 26 Mayıs 2014, 17:56:35
kusura bakmayın arkadaşlar forumda daha 10 gün oldu hemen hemen takılmaya başlayalı alışamadım fazla o nedenle buradan yazdım
kurallara riaytet etmeye çalışacağım zamanla
.kusura bakmayın özür..

kusura bakılcak bi durum yok malatyadetay ;) zaman zaman yanlış yerlerde soruyorsun evet :D ama burası bu soru için kısmen doğru yer :D
bizde konuya tam vakıf olmadığımız için direk konunun linkini veriyoruz sana o yüzden :D bilsem söyliycem zaten :D valla bak :PP

eğer konuya bi göz atarsan ve soruyu o konunun altında sorarsan refi ol yada olma ( mod hakacu haariç :PP ziira o reflerine bile günaanı dahi vermez :P )  o siteyle ilgilenen ve bilgisi olan bi arkadaş mutlaka yardımcı olacaktır :y

malatyadetay

herkese bol kazançlar
bu Paidadverts'te ödeme talebinin nasıl yapılacağına dair bir bilgisi olan var mı acaba
forumda bu site ile ilgilenen pek fazla yok sanırım o nedenle bulamadım.
yardımcı olacak arkadaşlar var ise bekliyorum..

HeadSh0t

Alıntı yapılan: malatyadetay - 27 Mayıs 2014, 13:58:35
herkese bol kazançlar
bu Paidadverts'te ödeme talebinin nasıl yapılacağına dair bir bilgisi olan var mı acaba
forumda bu site ile ilgilenen pek fazla yok sanırım o nedenle bulamadım.
yardımcı olacak arkadaşlar var ise bekliyorum..

Paidverts mü demek istediniz ???

malatyadetay

evet ama buldum şu anda ödeme talebimi de ilettim Paidverts'e.
bakalım ne zaman gelecek..

hakanatik01

İlgilenen nasıl yok yahu hergün yazıyoruz ya görülmüyormu sende ?,24 sayfa yazılmış geyikler dahil :D
http://www.gelirkapisi.com/diger-siteler/paidverts/
herkes üye gibi bu aralar :)