PTC Soru-Cevap

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2010, 03:50:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Biriktir derim.Standart olarak durumlarını bilmiyoruz neatclix AVG'leri iyi şimdilik ama Golden için Standart deneyen varmı ki ?
Zapbux,fuse düşüşte ,neoda zaten RR pek tavsiye edilmez dolayısı ile para biriktirip golden olup sonrasında RR alımınına gitmek en kazançlısı olur ;
20$ 100 ref alırsan 1 ay sonunda kazancın  (ki olursa) 22-25$ arasında birşey olur standartken buda o riske değermi senin vereceğin bir karar olmalı ;;

Coulers79

Neatclix'te 200 ref geçilmeyecekse standart olmak iyi.

bilalyuzugullu

20$=100 ref neatclix +1 :y

malatyadetay

Zapbux'a yatırım yapmak istiyorum paypala bağlanıyor ama sonradan tam onay aşamasına gelince iptal ediyo...sitede mi sorun var acaba...daha doğrusu bu tür sorun yaşayan oldu mu acaba...diğer sitelerden hiçö sorun görmedim ve yatırım yapabiliyorum...sadece zapbux'ta bu sorun var...

hakanatik01

bunu cevaplayalım buradan;senin paypalın kredi kartı ile onaylı mı yada kredi kartı limitinde yeterli miktarın olmayabilir mi? bende herhangib ir sorun olmuyor diğer arkadaşlar bu tarz bir sorun yaşamışmı bilmiyorum; deyip Sorularına PTC-soru cevaptan devam edelim  sorunu taşıyalım buna da dikkat edelim lütfen,konu  başlıkları gayet net aslında :) "Reklam uyarısı"

aydyar13

Neobux 1 cent goaltycoon reklamı var

abcb

Alıntı yapılan: aydyar13 - 02 Haziran 2014, 19:16:15

Soruyu tam anlayamadım  :g tekrar sorarmısın  :g

tolgacan86

Alıntı yapılan: aydyar13 - 02 Haziran 2014, 19:16:15

Kim vermiş acaba :PP ???

Haber verdiğin için teşekkürler, aynısından birde clixsense'de var onada göz at ;) Birde tıklıyorsun 1 centi alıyorsun bari üye oluver beya, eline yapışmaz :PP

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 02 Haziran 2014, 20:17:35
Kim vermiş acaba :PP ???

Haber verdiğin için teşekkürler, aynısından birde clixsense'de var onada göz at ;) Birde tıklıyorsun 1 centi alıyorsun bari üye oluver beya, eline yapışmaz :PP

İmzana koysana yahu şunu... Ala alaaa :D
Reklam mı kovalayacağız destek olmak istersek :D

Coulers79

Fuse ve zapta da ref salım ücreti var değil mi? :S  Biri yok desin.  :g