PTC Soru-Cevap

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2010, 03:50:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Alıntı yapılan: neon - 23 Ağustos 2014, 10:39:37
Arkadaşlar şöyle bir durum var;  Bana gelen ödeme kanıtlarını birkaç değişik forumda da yayınlıyorum. Bu forumlarda ki  - sözüm meclisten dışarı-  :) bazı arkadaşlar, ''  bu ödeme kanıtlarını yayınlayıp duruyorsun, nereden bilelim bunların sana ait olduğunu'' gibisinden serzenişler de bulunuyorlar.  Bunların hepsi de bana ait ve hepsi de kapı gibi paypal hesabımda duran ödeme kanıtları.  8) :). Kimseyi zorla inandırmak mecburiyetin de değilim  (d) Bu durum beni rahatsız etti.  :m Bunların bana ait olduğunu kanıtları yayınlarken başka nasıl ıspatlayabilirim  ??? Teşekkürler. Bol kazançlar.  :)

Bir çok sitenin "Proof of Payments" bölümü var oradan bakabilirsiniz diyebilirsin..  ;) Kimse kimseyi inandırmak zorunda değil.

Yahu oldu olacak paypal adresini şifreni verde öyle baksınlar..  :P Tabi işin espirisi.

Kanıt paylaşmaktaki amaç sitenin ödeme yapıp yapmadığını ve ne kadar sürede yaptığının bilgisinin paylaşılmasıdır. Yatırım yapanların veya yapacakları bir neyi yönlendirmiş ve bilgilendirmiş oluyorsun.

İnanan inanır inanmayan inanmaz. Yoksa ödeme kanıtı yapmak çok zor değil.. Photoshop v.b programlar var sonuçta..  :)

neon

Alıntı yapılan: bilqin - 23 Ağustos 2014, 10:52:24

Yahu oldu olacak paypal adresini şifreni verde öyle baksınlar..  :P Tabi işin espirisi.

-:)) -:)) -:)) -:)) -:)) Valla doğru söylüyorsun Bilgin. Bundan sonra öyle yapalım olmaz sa  -:)) -:)) -:)) -:)) -:))

nukhet

Arkadaşlar ben bu siteyi hiç tanımıyorum, bu siteden para kazanmayıda düşünmüyorum, sadece birisine destek olmak için üye oldum, hangi reklamları tıklayacağım destek tıkı için? Bu arada sitede çömezim ya.... Admin bana hoşgeldin dedi.

Coulers79

0.01'lik veya standart reklam varsa onlardır. Bunu konusundan sorabilirdin. Taşıyıcı modlar iş başına.

Coulers79

Bu özellikle kiralık reflerin tıklama sistemi nasıl? Yazılım mı var bot mu? Ref link sistemi nasıl işliyor bilgiler nasıl kayıt ediliyor?
Bu özellikler PTC sitelerinin genel tasarım özelliği mi? PTC sitesi nasıl para kazanır?

hakanatik01

Alıntı yapılan: Coulers79 - 23 Ağustos 2014, 19:25:25
Bu özellikle kiralık reflerin tıklama sistemi nasıl? Yazılım mı var bot mu? 
Bot zaten bir yazılım değil midir?
Ref link sistemi nasıl işliyor bilgiler nasıl kayıt ediliyor?
Bknz. veritabanı nedir ? (google :D)

PTC sitesi nasıl para kazanır?
Bilqin ve senin gibilerden :PP :D 10siteye yatırım yaptırır 1si güzel gider diğerleri ya gider ya gitmez :PP cevaplarım yeterli gelmiştir umarım gelmediyse kırmızı deniz şortu giyen gelince ona sor (gyk) :D

6il9in

Bırakta adam kafasını dinlesin. Ya kırmızı deyinve turuncu gülüm hala yok ortalarda 3 hafta önce telde konuştuğumuzda omuzu kötü idi. Mavi modum bu turuncu mod uzun süre offline olduğu için banlamak gerek miyor mu  ??? Hem turuncu banlamış olursun  :PP

hakanatik01

O turuncu benim üstüm oluyor astlar üstlerini banlayamıyor yoksa şimdiye ooooo :PP

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 23 Ağustos 2014, 20:22:28
cevaplarım yeterli gelmiştir umarım gelmediyse kırmızı deniz şortu giyen gelince ona sor (gyk) :D

Deniz şortum mavi yahu, mod yaptılar burada beni :PP :D

hakanatik01

Kırmızı çizgili mi ? :P banada tatil köyünden muhtarlık teklifi geldi düşünüyom bakalım heran burdan istifa edip muhtar olabilirm :P :D

Not:istifa ediceğime sevinenler çok sevinmesin ben gidersem çok kişiyide götürürüm paralelle savaşa devam :P  :D