PTC Soru-Cevap

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2010, 03:50:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

İnstant ödeme aynen dediğiniz anlama gelyor, anında ödeme.. Ödeyen siteler mevcut en tanınmışı, neobux. Ödeme talebine tıklıyorsun aynı saniyede ödemen gelmiş oluyor..

yingyang16

Alıntı yapılan: MVP - 28 Kasım 2012, 14:02:34
deltaclicks.com. umarım scam değildir :) ayrıca şunu da sormak istiyorum: instant ödeme ne anlama geliyor? yani "hemen, acilen, anında" gibi kelime anlamı var ama ödeme olarak o anlamda değildir herhalde. çünkü hemen ödeme yapan site yoktur sanırım.

deltaclicks.com şuanda scam görünmüyor en son 1 saat içinde ödeme kanıtları paylaşılmış ;) Instant demek anında ödeme demek  ($)  ;) Anında ödeme yapan siteler var tabiki mesala neobux :g ($) :D

ElisaMcCline

Arkadaşlar, özelikle birçok buxhost için Instant kelimesi, admin onayından sonra anında demektir...
bilginiz olsun :)

hakanatik01

Deltacliks için sorucaksan ve benzeri siteler için de Min ödemesi 0 olanlar ilk başlarda LR'ye instant ödeme yapıyor ama çok biriksin diye beklerseniz site yakın zamanda Scam olur günlük çok iyi veriyor o orana dayanamaz batması yakındır bilgin olsun @MVP bende 1 defa ödeme aldım.LR'ye genelde çok keserler (bu sitenin kesintisi daha makul en azından) ama sen Payza yada paypal için 1$ bekleyeyim derken refin yoksa sen 1$ olana kadar site gidebilir de dikkatli olmanı öneririm.Bende microjobtan üye olmuştum bu siteye 2 gün tıkladım 0,12 gibi birşey oldu aldım bıraktım siteyi:)

MVP

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 29 Kasım 2012, 00:33:08
Deltacliks için sorucaksan ve benzeri siteler için de Min ödemesi 0 olanlar ilk başlarda LR'ye instant ödeme yapıyor ama çok biriksin diye beklerseniz site yakın zamanda Scam olur günlük çok iyi veriyor o orana dayanamaz batması yakındır bilgin olsun @MVP bende 1 defa ödeme aldım.LR'ye genelde çok keserler (bu sitenin kesintisi daha makul en azından) ama sen Payza yada paypal için 1$ bekleyeyim derken refin yoksa sen 1$ olana kadar site gidebilir de dikkatli olmanı öneririm.Bende microjobtan üye olmuştum bu siteye 2 gün tıkladım 0,12 gibi birşey oldu aldım bıraktım siteyi:)
Paypal için 0,55 $ bekliyorum ama 4 gün oldu, ne ödediği var ne de ödeyeceği. Bıraktım zaten siteyi. 0,55 $ gibi bir meblağ 1 haftada, 10 günde de ödenmez, bekleyen de o kadar süre beklemez zaten.

MVP

Ptc sitelerinde üyelik yükseltmek sadece parasını ödeyip mi oluyor? yok yani, bu ne saçma iştir :) Para verip üyeliğimi yükselteceğim, sonra da reklam tıklayıp, ödediğim parayı mı çıkartmaya çalışacağım? :) Bilgi verecek arkadaşlar kusura bakmasın, bu konularda cahilim. Benim anladığım bu çünkü gördüğüm kadarıyla.

tolgacan86

Üyelik yükseltmenin başka nasıl bir yöntemi olabilirdi acaba? Ve sitesine göre değişir tabi ama üyelik yükseltmekte amaç, hem bireysel hem ref kazancınızı arttırmak böylece daha fazla kâr etmektir. Ama bazı PTC-GPT sitelerinde puan sistemi mevcut o puanlarla üyelik alıyorsunuz, misal twickerz..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: MVP - 05 Aralık 2012, 02:03:35
Ptc sitelerinde üyelik yükseltmek sadece parasını ödeyip mi oluyor? yok yani, bu ne saçma iştir :) Para verip üyeliğimi yükselteceğim, sonra da reklam tıklayıp, ödediğim parayı mı çıkartmaya çalışacağım? :) Bilgi verecek arkadaşlar kusura bakmasın, bu konularda cahilim. Benim anladığım bu çünkü gördüğüm kadarıyla.

sonuçta sizin için kazançlı olup olmadığının hesabını siz yapıyorsunuz tabi ki..
Sizin harcasığınızdan daha fazla bir getirisi olacaksa neden olmasın ... ;)

tıklama gelirleri de , ref gelirleri de artar üyelik tipinize göre.. Çok refiniz varsa ve siteyw güveniyorsanız, seve seve bile harcarsınız o parayı.
Ek olarak neobux da NeoPoints lerle golden olabildiğiniz sitelerden biri...

magnumrox3

Arkadaşlar elime bir miktar para geçti ve bu parayı Aurora Site açarak değerlendirmek istiyorum yardıma ihtiyacım var bu tarz siteler için hostu domaini nerden alabiliriz birde scripti

enderege

Alıntı yapılan: magnumrox3 - 06 Aralık 2012, 20:45:45
Arkadaşlar elime bir miktar para geçti ve bu parayı Aurora Site açarak değerlendirmek istiyorum yardıma ihtiyacım var bu tarz siteler için hostu domaini nerden alabiliriz birde scripti

Kusura bakmazsanız bişey diyeceğim.

Bu tip işlere girmeyin. Hele hele hostu,domaini almayı veya alınacak yeri bilmiyorsanız böyle bir işe hiç girmeyin. Paranızı heba etmeyin.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.