PTC Soru-Cevap

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2010, 03:50:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Istanbul

Referans satıp alacagımız ptc siteleri nedir adbtc coinpay scarlet gibi. scarlette alıma izin vermiyor lvl mi yükseltmek lazım

cocoextra

Alıntı yapılan: Istanbul - 10 Mayıs 2023, 21:23:34
Referans satıp alacagımız ptc siteleri nedir adbtc coinpay scarlet gibi. scarlette alıma izin vermiyor lvl mi yükseltmek lazım

@Dark  :-[

Dark

Alıntı yapılan: cocoextra - 11 Mayıs 2023, 09:23:15
@Dark  :-[

Ne yapmak istiyor tam anlamadım ki referans satıp almak derken ref kiralamak mı?

Istanbul

do you know adbtc ? Orda isteyen kullanıcı referanslarını satabiliyor bende aktif olanları seçip alıyorum. Baya ref aldım lakin ordaki kazanç sınırlı sınırlı sayıda reklam dönüyor. coinpay ve birkaç rus sitesinden başka bir site bulamadım. (dns)

Dark

Alıntı yapılan: Istanbul - 11 Mayıs 2023, 23:38:43
do you know adbtc ? Orda isteyen kullanıcı referanslarını satabiliyor bende aktif olanları seçip alıyorum. Baya ref aldım lakin ordaki kazanç sınırlı sınırlı sayıda reklam dönüyor. coinpay ve birkaç rus sitesinden başka bir site bulamadım. (dns)

@do you know adbtc ?

kullanıyorum bile siteyi ama ref alıp satmakla işim olmadı o yüzden tam bilemiyorum.

Nathan47

PTC Devri kapandı. Tavsiye edeceğiniz başka sistemler var mı @ElisaMcCline @Ufuko @Dark @cocoextra
"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

Ufuko

Alıntı yapılan: Nathan47 - 31 Mayıs 2023, 21:38:49
PTC Devri kapandı. Tavsiye edeceğiniz başka sistemler var mı @ElisaMcCline @Ufuko @Dark @cocoextra
Site sahibi olarak GPT demek isterdim ama son zamanlarda yaşanan olumsuz gelişmeler neticesinde GPT de zor zamanlardan geçiyoruz  :D

Dark

Internette para kazanmak için birçok seçenek var sadece PTC, GPT siteleri değil Youtube, blog yazarlığı (reklamlardan kazanma), affiliate marketing, link kısaltma ve daha birçok şey zaten Googledan kısa bi arama yaparsanız hepsi çıkıyor ama PTC, GPT sitelerinden iyi kazanmanın tek yolu anket, oyun görevleri, quiz vs. yapmaktan geçiyor.

Nathan47

Fikirleriniz için teşekkür ederim. Yazık oldu, hem PTC hem GPT zor zamanlardan geçiyor. Tadı tuzu kalmadı.
"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

cocoextra

Ben daha çok oyna kazan ,  yatırım ve borsa tarafındayım , bunlarda haliyle sermaye istiyor.

GPT olarak ysensede sürekli offer gelse iyi ama bi geliyor , sonra aylarca boş geçebiliyor , ödeme limitide yüksek.

Offersbux iyiydi ama başkan zor zamanlardan geçiyoruz diyor  :-[

Şuan hype daha çok, airdrop , testnet vs. gibi alanlarda olduğundan bizim taraflar biraz sessiz.