Bitcoin ve Altcoinler İle Dolar İlgili Haberler - Dump Pump ve USD Stratejileri

Başlatan kazims, 13 Ocak 2017, 19:38:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolbab

Epay'de ethereum için minimum çekme miktarı ne kadar bilen var mı?

Ben site üzerinde göremedim.

semercan

ripple uçuşa geçti, 0.034 ü kırarsa uçar diyenler var. umarım bundan yüzümüz güler ;)

Tg382016

Alıntı yapılan: semercan - 07 Nisan 2017, 16:00:51
ripple uçuşa geçti, 0.034 ü kırarsa uçar diyenler var. umarım bundan yüzümüz güler ;)

Daha önce çok uçuk rakamları görmüş bir coin , bende umutluyum ama btc nin dun ani yükselişi altcoinleri olumsuz etkiledi bugün yeşil yanan 4,5 coin var :) bekleyelim bakalım.

smbllr424

ben ether e bağladım tüm btc leri
yükseliş bekliyorum kısa zamanda 0.042 leri görecektir
ama,
btc eski 1300+ dolar konumuna gelecek anlaşılan gelene kadarda altcoinleri zorlayacak gibi

semercan

Alıntı yapılan: Tg382016 - 07 Nisan 2017, 17:10:32
Daha önce çok uçuk rakamları görmüş bir coin , bende umutluyum ama btc nin dun ani yükselişi altcoinleri olumsuz etkiledi bugün yeşil yanan 4,5 coin var :) bekleyelim bakalım.

0.034 ü bekliyomuş hakkaten millet. çok hızlandı. doğru yerde çekilmek lazım

Tg382016

5.Tavsiye Sonucu

Alış : 0.11 btc   (4059 adet xrp) tanesi 2710 sat. Alındı
Satış : 0.127     (4059 adet xrp )  tanesi 3151 sat. Satıldı

Kar : 0.017 btc

Bol kazançlar

semercan

Aydinizm

Bu konunun açıldığı çok iyi olmuş. Forex teki bilgi birikimlerimi kripto paralarda değerlendirebilecekmiyiz bakalım. Gerçi burada durum biraz daha farklı ama bir müddet izleyip kavramaya çalışacağız olayı artık. Dünden beri bende polo ya bakıyorum. Tecrübeli arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa çok iyi olur. Mesela Volume ile yani hacim ile seçilen kurun düşme/yükselme beklentisi arasındaki ilişkiyi biraz açabiliriz. Bu topraklar forexten farklı. Yolumuzu kaybetmeyelim :)

tunç

Alıntı yapılan: nebu - 10 Nisan 2017, 11:55:40
Doge'nin zamanı mıdır acaba :)
dogecoini 3 nisanda fiyatını yukarı çektiler zaten bir daha yaparlar mı acaba